Forum » Pomoč in nasveti » Baterija od prenosnika
Baterija od prenosnika
Alamar ::
Imam nov prenosnik, ki poseduje 8 celično baterijo. Prenosnik imam priklopljen na elektriko in baterije se zaenkrat še nisem dotikal. Postavil sem jo v predal. Vprašanje, kdaj jo bom potreboval, ampak vsaj še pol leta sigurno ne.
Torej enostavno vprašanje. Ali naj pustim baterijo original zapakirano v predalu, ali naj jo napolnim do konca, spraznim in ponovno napolnim na 40% in postavim v predal. Predhodno sem tako delal vsake pol leta in je v dveh leti izgubila cca 30-40% zmogljivosti. Zato me zanima, če je boljše, da se jo sploh ne dotikam.
Torej enostavno vprašanje. Ali naj pustim baterijo original zapakirano v predalu, ali naj jo napolnim do konca, spraznim in ponovno napolnim na 40% in postavim v predal. Predhodno sem tako delal vsake pol leta in je v dveh leti izgubila cca 30-40% zmogljivosti. Zato me zanima, če je boljše, da se jo sploh ne dotikam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri PowerBank?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14944 (137) | beta1 |
» | Alcatel utegne obuditi PalmOddelek: Novice / Android | 5536 (3518) | wungad |
» | Polnjenje baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1296 (1129) | mihec87 |
» | Baterije prenosnikovOddelek: Strojna oprema | 5326 (4312) | WyattEarp |
» | Živjenska doba baterije v prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1491 (1398) | roli |