Forum » Programska oprema » deep freeze - pomoč
deep freeze - pomoč
Horizontko ::
Namestil sem si deep freeze 7.2 enterprise sedaj mi pa pri zagonu sistema blokira miško in tipkovnico.((pri prejšnjih verzijah mi je vse normalno delalo) ena izmed možnosti 7.2 je prav ta blokada http://www.faronics.com/assets/DSE_Feat...
Kako naj se tega znebim?
Kako naj se tega znebim?
- spremenil: Horizontko ()
drzni86 ::
Lahko pa poizkusiš še boot-at s DVD-jem od windowsev (predpostavljam da imaš Win7) in uporabiš funkcijo za obnovitev sistem na čas preden si naložil deep freeze.
Horizontko ::
Ne, imam XP - bootal sem ERD in mi obnovitve sistema ni "našlo" (verjetno zato, ker sem teden pred namestitvijo deep freeza sem izklopil in vklopil obnovitev sistema (da mi je pobrisalo nekatere viruse)). Program sem poskusil izbrisati iz registra s pomočjo nekaterih vodičev - pa še zmeraj nič,
torej je moja edina možnost sedaj, da sistem formatiram?
torej je moja edina možnost sedaj, da sistem formatiram?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6874 (3687) | solatko |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44139 (26179) | BorutK-73 |
» | Problem pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 3915 (3705) | RatedR |
» | Windows 7 postane popolnoma neodziven ob priklopu miškeOddelek: Pomoč in nasveti | 2513 (2287) | SLO_Matej |
» | Deepfreez in radixOddelek: Šola | 2019 (1887) | paliskic |