Forum » Omrežja in internet » Brezžična povezava računalnik-router
Brezžična povezava računalnik-router
Sela76 ::
ojla,
zanima me kaj je narobe glede povezave med routerjem(linksys) in laptopom. Na računalniku imam winXP SP3 če povežem računalnik brezžično mi vsakih nekaj minut pade povezava. Če pa imam povezan računalnik in pa router z kablom te pa stvar deluje.
Kdo mi lahko pomaga kaj narediti za odpravo napake (brezžična pvezava) ?
hvala
zanima me kaj je narobe glede povezave med routerjem(linksys) in laptopom. Na računalniku imam winXP SP3 če povežem računalnik brezžično mi vsakih nekaj minut pade povezava. Če pa imam povezan računalnik in pa router z kablom te pa stvar deluje.
Kdo mi lahko pomaga kaj narediti za odpravo napake (brezžična pvezava) ?
hvala
amigo_no1 ::
Prestavi način oddajanja na B only, kanal 1.
Najdi najbolj optimalen položaj anten na routerju in pc-ju.
Najdi najbolj optimalen položaj anten na routerju in pc-ju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Sela76 ::
Razdalja med routerjem in računalnikom je cca. 3M
Kaj to pomeni če prestavim kanal, kajti na ta router imam še povezan en laptop ki je tudi brezžična povezan, ima pa win 7, ampak na tem laptopu internet laufa brez problema.
Kaj to pomeni če prestavim kanal, kajti na ta router imam še povezan en laptop ki je tudi brezžična povezan, ima pa win 7, ampak na tem laptopu internet laufa brez problema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WireShark SniffingOddelek: Pomoč in nasveti | 3648 (1806) | zbrisan |
» | Povezava dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 7551 (7143) | Leet1337 |
» | Povezovanje dveh routerjev preko wlanOddelek: Omrežja in internet | 3909 (3361) | Pyr0Beast |
» | Wireless router vs. AP (Acces Point)Oddelek: Kaj kupiti | 2220 (1877) | Ballau |
» | router & wirelessOddelek: Omrežja in internet | 1620 (1307) | amigo_no1 |