Forum » Kaj kupiti » Nakup hladilnika CPU in zaslona..
Nakup hladilnika CPU in zaslona..
tadejvog666 ::
LP
Odločam se za nakup zaslona za PC in ne vem kaj naj kupim do 180€, zato prosim za pomoč. Najraje bi da bi bil v črni barvi in nekje 21col ekran. Kaj mi priporočate za ta denar oz. na kaj moram biti pozoren pri nakupu zaslonov..
Rabim pa tudi en soliden hladilnik za CPU, in sicer za Intelov i5 2500K. Kaj je najboljše glede p/p...
Hvala
Odločam se za nakup zaslona za PC in ne vem kaj naj kupim do 180€, zato prosim za pomoč. Najraje bi da bi bil v črni barvi in nekje 21col ekran. Kaj mi priporočate za ta denar oz. na kaj moram biti pozoren pri nakupu zaslonov..
Rabim pa tudi en soliden hladilnik za CPU, in sicer za Intelov i5 2500K. Kaj je najboljše glede p/p...
Hvala
kuglvinkl ::
TR Macho.
ekran v črni barvi, Jezus Marija... Tko k svojo punco sprašujem, kater avto je bil? Moder!
ekran v črni barvi, Jezus Marija... Tko k svojo punco sprašujem, kater avto je bil? Moder!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Meritev napetosti na osvetlitvi LCD-jaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1783 (1230) | mojca |
» | Prenosniki ToshibaOddelek: Pomoč in nasveti | 1748 (1607) | solatko |
» | LG-jev novinec se imenuje G Pro 2Oddelek: Novice / Android | 7575 (6049) | wade |
» | Asus Eee v novih barvah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 13122 (8843) | Blond |
» | Nakup 19" - 20" inčnega LCDja!Oddelek: Kaj kupiti | 1980 (1602) | urkoman |