» »

Iščem službo: izobraževanje / IT

Iščem službo: izobraževanje / IT

simpatija ::

Moja glavna izobrazba je matematika ampak me računalništvo precej zanima. Za diplomo sem delala nekaj iz povezave logike in računalništva. Zdaj, ko je bila tale Stanfordova priložnost za online tečaj, sem naredila Databases. Nekaj malega sem v eni od študentskih služb sprogramirala v Javi. Predstavljam si, da bi se ok znašla v vlogi inženirja, ampak veliko raje kot to poučujem in raje odrasle kot otroke.

V zadnjih dveh letih sem imela nekaj predavanj / delavnic / seminarjev iz različnih tem (logika, e-gradiva, lingvistika), večinoma za učitelje. Dobivam pohvale, da razložim stvari zelo praktično. Mislim, da je v tem tudi moja prednost ali pa posebnost, da se izobraževanja lotevam na primerih in puščam abstraktne koncepte ob strani. Rada učim konkretne stvari, ki jih ljudje potrebujejo pri svojem delu, in zaenkrat kaže, da kar dobro ugotavljam, kaj to je pri posameznem področju.

Če povežem obe stvari, torej računalništvo in izobraževanje, mi najprej na misel pride učenje Worda, Excela ipd. Potem so tu zagotovo drugi produkti (software in hardware), za katere podjetja nudijo svojim strankam izobraževanja. Pa tisti, ki izobražujejo za certifikate. Ampak vse to so bolj splošne stvari, ničesar ne poznam bolj podrobno.

Želela bi (poleg kakšnega vabila na razgovor ;)) nekaj konkretnih predlogov področij, podjetij ali pa produktov, ki si jih lahko pogledam. Zdi se mi, da si samo s PIRS-om v tem primeru pri iskanju manj efektivno pomagam. Če kdo počne kaj takega, bom vesela izkušenj in napotkov, ki bi jih imel. Zanima me tudi, ali je možno delati samo to, ali je izobraževanje zgolj stransko delo razvijalcev / managerjev.

Hvala :)

Fizikalko ::

Pošlji mi konkreten CV na PM ali na fizikalko@gmail.com.

simpatija ::

Dobiš na mail.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščem podjetja, ki bi izdelovala e-gradiva za računalništvo

Oddelek: Šola
244206 (3272) Isotropic
»

Certifikat iz C#

Oddelek: Programiranje
82547 (2262) jeryslo
»

Računalniško izobraževanje v Sloveniji

Oddelek: Šola
122120 (1912) MisterR
»

Mnenje: Kolikšna je cena prehoda iz Microsoft Office na OpenOffice.org (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
23128629 (19006) darkolord
»

OpenOffice glede na raziskave cenejši od komercialne konkurence (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
12912922 (9517) [BISI]

Več podobnih tem