Forum » Zvok in slika » dtt 2200 in nforce2
dtt 2200 in nforce2
tropinovec ::
torej:
nabavil sem novo ploščo LEATDEK WINFAST K7NCR18D PRO z nforce2 čipovjem ....
notri je integrirana zvočna , ki podpira sistem 6 zvočnikov...vendar ne morem nastaviti, da bi delovali vsi...
prej sem imel SOUND BLASTER LIVE , ki ma dolby digital pretvornik , sedaj pa nevem ali ga ima tudi tale integrirana zvočna in zato ne morem nastaviti vse zvočnike ali pa moram dati nazaj staro zvočno kartico
nabavil sem novo ploščo LEATDEK WINFAST K7NCR18D PRO z nforce2 čipovjem ....
notri je integrirana zvočna , ki podpira sistem 6 zvočnikov...vendar ne morem nastaviti, da bi delovali vsi...
prej sem imel SOUND BLASTER LIVE , ki ma dolby digital pretvornik , sedaj pa nevem ali ga ima tudi tale integrirana zvočna in zato ne morem nastaviti vse zvočnike ali pa moram dati nazaj staro zvočno kartico
- spremenil: tropinovec ()
tigrr ::
Če hočeš vklopit analogni zadnji zvočniški in center/sub izhod, poženi wizzard v kontrolni plošči od zvočne. Tam spremeniš mikrofonski vhod v center/sub izhod in linijski vhod v izhod zadnjih zvočnikov.
Za digital out rabis poseben adapter ki ga prklopis na ploščo.
lp, t
Za digital out rabis poseben adapter ki ga prklopis na ploščo.
lp, t
Boky ::
Se opravicujem, ker ne pase ravno sem, ampak tropinovec glede na to da imas to plato bi te vprasal, a z zadnjim biosom ze gre spreminjat mnozilnik t-bred-om?
Hvala!
Hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
ferdo ::
tigrr: kje se da dobit ta adaptr? pa cena?
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
tigrr ::
fredo: ne vem, mislim pa da bi ga bilo najlazje narest v samogradnji. poklic na mlacom, mogoce majo oni?
ferdo ::
matrbuhsvetapomagauka...samogradnja SPDIF konektorja
dejmo bit neumni in ga nardit, ok bom na MlacoM poklicu, upam da majo, pa da je pocen.
hvala za informacijo, sm pa že tut v tej smeri razmišlu, da bi kr na mlacom poklicu :)
dejmo bit neumni in ga nardit, ok bom na MlacoM poklicu, upam da majo, pa da je pocen.
hvala za informacijo, sm pa že tut v tej smeri razmišlu, da bi kr na mlacom poklicu :)
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinuOddelek: Zvok in slika | 2900 (2323) | 2mlavric |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3477 (3007) | connel |
» | x-fi xtrememusic in katere zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 2112 (1926) | infiniti |
» | abit nf7-s in 5.1 zvočniki??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1057 (889) | mamamia |
» | Povezava stolp - Sound blasterOddelek: Pomoč in nasveti | 1174 (906) | gumby |