Forum » Kaj kupiti » aparat za izdelavo nalepk - označevanje
aparat za izdelavo nalepk - označevanje
B0rg ::
Potreboval bi napravico za izdelavo nalepk (označevanje) za domačo uporabo (označba varovalk, mrežnih kablov....), pa mi je v oči padla tale ponudba od Lidla za P-Touch 1010. Kdo lahko s prve roke pove kako se obense al ije bolje kupiti kaj drugega (kakor sem gledal trakovi niso ravno poceni - rang nove napravice!!)?
Keyser Soze ::
Ista scena kot namizni printerji. Sama škatla poceni, oskubejo te pa pri repromaterialu oz. kartušah.
Tudi sam trenutno kupujem podobno zadevo, samo se bo precej bolj , pa sem se odločil za PT-2730VP. Nekako najbolj uporaben glede na ceno (pisave, rezalnik, širine in vrste trakov, št. vrstic, priklop na računalo, tiskanje QR kod). Pa splača se ti ga kupit preko neta. Pri nas so namreč do 2x dražji.
Drugače pa bi tale "Lidlov" moral bit OK za nezahtevno domačo rabo.
P.S.: Ko na koncu mečeš stran kasete jih uniči oz. ven potegni trak s črnilom, če si z mašino tiskal kakšne bolj občutljive informacije. Se je že zgodilo, da sem dobil v roke prazne kasete s katerimi so printali kakšna gesla, ipd. zadeve.
Tudi sam trenutno kupujem podobno zadevo, samo se bo precej bolj , pa sem se odločil za PT-2730VP. Nekako najbolj uporaben glede na ceno (pisave, rezalnik, širine in vrste trakov, št. vrstic, priklop na računalo, tiskanje QR kod). Pa splača se ti ga kupit preko neta. Pri nas so namreč do 2x dražji.
Drugače pa bi tale "Lidlov" moral bit OK za nezahtevno domačo rabo.
P.S.: Ko na koncu mečeš stran kasete jih uniči oz. ven potegni trak s črnilom, če si z mašino tiskal kakšne bolj občutljive informacije. Se je že zgodilo, da sem dobil v roke prazne kasete s katerimi so printali kakšna gesla, ipd. zadeve.
OM, F, G!
ToniT ::
Ta tiskalnik je idealen za označevanje varovalk, kablov itd. Kasete z trakovi niso poceni, vendar je to daleč najboljša rešitev za ta namen.
B0rg ::
Ali obstaja kaj podobnega, pa da so trakovi cenejši?
Nekje sem zasledil, da ko stiskaš eno nalepko, je pri precej "izmeta" in da se bolj splača stiskati več nalepk naenkrat.
Nekje sem zasledil, da ko stiskaš eno nalepko, je pri precej "izmeta" in da se bolj splača stiskati več nalepk naenkrat.
Keyser Soze ::
Ja, to je res. Enormno veliko traku gre v nič, če tiskaš posamezne nalepke. Na žalost. Sem bil tudi sam negativno presenečen, ko sem videl koliko traku je ostalo neizkoriščenega.
Ampak moraš vedeti, da verjetno sedaj ne boš pokatalogiziral cele bajte in vsake stvari v njej. Tako da trak vseeno zdrži nekaj časa, čeprav tiskaš posamične nalepke. Slabih 15 EUR za 8m traku (na eBayu še ceneje) pa tud ni tolk drago?
Ampak moraš vedeti, da verjetno sedaj ne boš pokatalogiziral cele bajte in vsake stvari v njej. Tako da trak vseeno zdrži nekaj časa, čeprav tiskaš posamične nalepke. Slabih 15 EUR za 8m traku (na eBayu še ceneje) pa tud ni tolk drago?
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poškodba kolena (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13031 (737) | purgas |
» | Tiskalnik za nalepkeOddelek: Pomoč in nasveti | 1834 (1225) | JeBelaCesta |
» | Označevanje(labeling) mrežnih kablovOddelek: Omrežja in internet | 3571 (2169) | Baja |
» | Led trakoviOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2062 (1779) | FX6300B |
» | Kako odstraniti ostanek lepilnega traku s kožeOddelek: Loža | 16206 (14775) | vostok_1 |