Forum » Pomoč in nasveti » shranjevanje gesel
shranjevanje gesel
bibalablue ::
Lep pozdrav.
Uporabljam google crome in me zanima če imam kje dostop do gesel na vseh svojih prijavljenih mestih?
Če je kakšen seznam kje vse sem prijavljena in kakšna gesla imam ter če se moje geslo shrani tudi na tujih računalnikih kjer se prijavim npr. z mailom, facebook itd.
Lp
Uporabljam google crome in me zanima če imam kje dostop do gesel na vseh svojih prijavljenih mestih?
Če je kakšen seznam kje vse sem prijavljena in kakšna gesla imam ter če se moje geslo shrani tudi na tujih računalnikih kjer se prijavim npr. z mailom, facebook itd.
Lp
Goran's Blog ::
Odvisno, če si dala da shrani ko vpišeš geslo so ti ostala tudi na drugih računalnikih.
Če so shranjena na računalniku jih vidiš greš nastavitve oziroma na desni strani zgoraj tisti ključek-možnosti-gesla in klikneš na eno spodaj in prikaži.
Če so shranjena na računalniku jih vidiš greš nastavitve oziroma na desni strani zgoraj tisti ključek-možnosti-gesla in klikneš na eno spodaj in prikaži.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 66677 (1106) | KajDelam? |
» | skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 44901 (10141) | AštiriL |
» | Prijavljeni uporabnikiOddelek: Izdelava spletišč | 950 (768) | neoserv |
» | PHP login skriptOddelek: Izdelava spletišč | 2833 (1419) | Lion29 |
» | Koda za prijavoOddelek: Izdelava spletišč | 1243 (1098) | alien01 |