Forum » Mobilne tehnologije » Pozabljen vzorec android odklepanja
Pozabljen vzorec android odklepanja
anonynino ::
pozdrav,
jaz imam velik problem z telefonom. Imam Huawei sonic u8650. En prijatelj se je igral z odklepanjem in je prevečkrat narobe ugotavljel. Ko sem ga spet prižgal je zahteval, e-mail in geslo. Listek na katerem sem imel geslo sem izgubil.
Kaj lahko naredim?
LP.
jaz imam velik problem z telefonom. Imam Huawei sonic u8650. En prijatelj se je igral z odklepanjem in je prevečkrat narobe ugotavljel. Ko sem ga spet prižgal je zahteval, e-mail in geslo. Listek na katerem sem imel geslo sem izgubil.
Kaj lahko naredim?
LP.
KoMar- ::
http://www.hard-reset.com/huawei-u8650-...
Naslednjič si pa zapomni geslo... pisat ga na listke... khm...
Naslednjič si pa zapomni geslo... pisat ga na listke... khm...
sgs ::
zdravo.js sm pozabil geslo oz.pin ki varnostno nastaviš. a se da kako to resit? kaako lahko naredim?lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odklepanje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 16007 (4744) | Technics111 |
» | Mobilni telefon z androidom mi prekinja pogovoreOddelek: Mobilne tehnologije | 5197 (4330) | mare4444 |
» | Manifest zbrisan pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 6163 (5276) | xApeiron55 |
» | wifi ne dela, dd-wrt (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4778 (4280) | BorutK-73 |
» | Težave z inštaliranjem Linksys-a WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 1700 (1375) | Tilen |