Forum » Mobilne tehnologije » LG?
LG?
sundance ::
Torej malo prebiram tale forum, pa sem opazil, da je malo napisanega o LG telefonih. Sprašujem, ker v kratkem mislim kupiti nov telefon, pa so mi LGjevi nekako, kako naj se izrazim, najlepši. Večina debat je Sensation vs galaxy s2 vs nexus. Zame, pač en popvrečen poznavalec telefonov, so vsi precej skupaj.(karateristike). Ampak, galaxy mi nekako ne gre oblika v račun, nexus nima slota za SD ( wtf is that seriusly), sensation mi je pa padel dol, ko sem videl kaj galaxy naredi z njim na raznih benchmarkih. OK no sedaj pa LG, npr. optimus 2x, že nekaj časa zunaj, med prvimi dvojedrniki, ram ni ne vem kaj, ampak se je kar solidno držal na testih nasproti galaxyu. Torej zakaj tako malo ljudi s tem telefonom? So lg kaj slabši na splošno, ali je pač vse skupaj stvar marketinga.
No, da povem nimam namena kupovati optimusa 2x, dal sem samo primer za vprašanje.
Sem pa gledal LG Optimus 4G LTE, ko/če pride v slo. Ali pa optimus su640, spet ko/če pride/izide.
LP
No, da povem nimam namena kupovati optimusa 2x, dal sem samo primer za vprašanje.
Sem pa gledal LG Optimus 4G LTE, ko/če pride v slo. Ali pa optimus su640, spet ko/če pride/izide.
LP
rutifruti ::
Hmmm dobro vprašanje...
Js osebno sem si lastil optimus one, sedaj si lastim optims 2x in moram povedat da sem (bil) izredno zadovoljen s temdvema telefonoma... O2X dela hitro,baterija kar drzi cca2 dni,fotoaparat je tak kot vsi ostali 8mp,zvok standard,ekran lih prov velik, HDMI dela perfektno,teza in velikost sta v super razmerju,izdelava oz. materiali so enkratni, ni tiste cenenosti kot pri s2,rob ekrana je zelo lepo in elegantno zaobljen in se bi lahko nasteval...
Naj te ne zavedejo razni loleki ko neznajo telefona niti pravilno prijeti,pa ze pametujejo "ta telefon je zanič..." itd...
Meni ni zal da sem ga kupil,eksperimentiram na veliko(razni romi itd...)
Kar se pa tiče tega da je precej malo ljudi ki si lastijo LG za mau vecji dnar,je pa pomojem mnenju stvar marketinga.
LP
Js osebno sem si lastil optimus one, sedaj si lastim optims 2x in moram povedat da sem (bil) izredno zadovoljen s temdvema telefonoma... O2X dela hitro,baterija kar drzi cca2 dni,fotoaparat je tak kot vsi ostali 8mp,zvok standard,ekran lih prov velik, HDMI dela perfektno,teza in velikost sta v super razmerju,izdelava oz. materiali so enkratni, ni tiste cenenosti kot pri s2,rob ekrana je zelo lepo in elegantno zaobljen in se bi lahko nasteval...
Naj te ne zavedejo razni loleki ko neznajo telefona niti pravilno prijeti,pa ze pametujejo "ta telefon je zanič..." itd...
Meni ni zal da sem ga kupil,eksperimentiram na veliko(razni romi itd...)
Kar se pa tiče tega da je precej malo ljudi ki si lastijo LG za mau vecji dnar,je pa pomojem mnenju stvar marketinga.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG Optimus G (govorice)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4677 (2269) | musicfreak |
» | Nokia C6-01 ali C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9985 (7926) | krneki0001 |
» | Android telefon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21393 (13904) | Mrakw |
» | Po kateri telefon? prosim za pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 3067 (2016) | THE1B1 |
» | HTC Desire S ali LG Optimus 2xOddelek: Mobilne tehnologije | 3964 (3102) | OldSkul |