Forum » Pomoč in nasveti » Varčen sušilno pralni stroj
Varčen sušilno pralni stroj
sokel ::
Pozdrav!
Živim sam in zelo slabo vidim. Imam majhno stanovanje in sem bolj na tesnem z prostorom. Vedno imam težave z sušenjem perila, zato študiram o nakupu pralno sušilnega stroja. Kopopalnica je tudi majhna in ne morem imeti dva stroja, zato bi vzel pralno sušilnega. Sedaj imam starejši pralni stroj Gorenje, z navadnim programatorjem. Imam težave pri nastavitvi programa in tudi zato bom kupil novega.
Mi lahko pomagate pri nakupu pralno sušilnega stroja, da je varčen pri porabi električne energije in da ni digitalen. Perem 3-4 na mesec. Vedno gledam, da je 80% polen boben. Cena mi ni toliko pomembnaa, ker ne bom kupil za eno leto, ampak več let.
Najlepša hvala za pomoč.
Živim sam in zelo slabo vidim. Imam majhno stanovanje in sem bolj na tesnem z prostorom. Vedno imam težave z sušenjem perila, zato študiram o nakupu pralno sušilnega stroja. Kopopalnica je tudi majhna in ne morem imeti dva stroja, zato bi vzel pralno sušilnega. Sedaj imam starejši pralni stroj Gorenje, z navadnim programatorjem. Imam težave pri nastavitvi programa in tudi zato bom kupil novega.
Mi lahko pomagate pri nakupu pralno sušilnega stroja, da je varčen pri porabi električne energije in da ni digitalen. Perem 3-4 na mesec. Vedno gledam, da je 80% polen boben. Cena mi ni toliko pomembnaa, ker ne bom kupil za eno leto, ampak več let.
Najlepša hvala za pomoč.
Pyr0Beast ::
Poglej malce naokoli, dobiš že precej plitve stroje, Tam samo ene 60cm globine.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
RejZoR ::
Candy ima ogromno slim modelov tko pralnih strojev kot pralno-sušilnih. Pa so tud zelo energijsko učinkoviti.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ozek sušilni strojOddelek: Loža | 11589 (1779) | z3ro |
» | Kateri pralno sušilni stroj kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41037 (35374) | MasterSPi |
» | Nakup novega pralnega (sušilnega) stroja?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3757 (3514) | francek1 |
» | Kater pralni stroj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 65320 (50184) | brinas |
» | Pralno-sušilni stroj BOSCH vs INDESIT vs ARISTONOddelek: Loža | 17141 (15706) | michel |