Forum » Operacijski sistemi » Formatiranje
Formatiranje
macoLa ::
LP.
Mogoče nisem izbral pravo temo, ampak prosim da pomagate. Pri formatiranju imam velik problem. Mam CD, win7 x32 enterprise, in pol lepo dam u kisto CD, resetiram F2.. Bootam iz CDja. Potem pa ko nalaga tisto belo crto, pride do konca. Takoj po nalaganju ekran malo zasveti, potem pa crna slika. Prosim pomagajte. Hvala
macoLa
Mogoče nisem izbral pravo temo, ampak prosim da pomagate. Pri formatiranju imam velik problem. Mam CD, win7 x32 enterprise, in pol lepo dam u kisto CD, resetiram F2.. Bootam iz CDja. Potem pa ko nalaga tisto belo crto, pride do konca. Takoj po nalaganju ekran malo zasveti, potem pa crna slika. Prosim pomagajte. Hvala
macoLa
- zaklenil: kuglvinkl ()
Ja poteklo je ze. This copy of Windows is not genuine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: macoLa ()
Meizu ::
Potem ali vnesi noter kodo licence ali pa postavi windowse na novo. Čisto verjetno, da se ti to dogaja zaradi tega.
kixs ::
Ce prav berem prvi post, mu ali DVD pogon nagaja ali pa je pa napacno zapohan DVD.
Tisto z licenco nima veze pri nalaganju OS-a iz nule.
lp
Tisto z licenco nima veze pri nalaganju OS-a iz nule.
lp
Meizu ::
Aja. Pa res. Se posipljem s pepelom. Sem namreč mislil, da particionira znotraj win.
Ampak še vedno, če niso licenčni winsi, je možnost, da je iso narobe zapečen in ima kakšno pokvarjeno datoteko ali dve. Potem pa takole heca.
Ampak še vedno, če niso licenčni winsi, je možnost, da je iso narobe zapečen in ima kakšno pokvarjeno datoteko ali dve. Potem pa takole heca.
Nene, je Meizu mel prav. Hvala. Sem probal z RemoveWAT pa potem ni več kazal, zdaj pa imam že sformatirano. Hvala veeno. :)
No zdaj pa še en problem. :S
Ko sem inštaliral antivirus sem dodal še 1 program. Z unim programom mi je restartal comp in mi avtomatsko vrgl safe mode. Še enkrat ne morem formatirat, ker je isti problem kot je biu pri windowsih. Prosm za mopoč, kako priti iz Safe mode, Last good known configuration mi tudi ni pomagal, obnovitev sistema pa tudi ne. Hvala
Ko sem inštaliral antivirus sem dodal še 1 program. Z unim programom mi je restartal comp in mi avtomatsko vrgl safe mode. Še enkrat ne morem formatirat, ker je isti problem kot je biu pri windowsih. Prosm za mopoč, kako priti iz Safe mode, Last good known configuration mi tudi ni pomagal, obnovitev sistema pa tudi ne. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Restore boot manegerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1411 (1272) | twom |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11584 (6919) | solatko |
» | Ali imate licencne Winse?Oddelek: Operacijski sistemi | 2554 (1408) | 20sdfj093f |
» | Nova anketa: koliko ste odšteli za programsko opremo, ki jo poganjate na vašem primar (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8338 (6492) | TribesMan |
» | Microsoft pravi - "nova matična plošča - nov računalnik" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9211 (4683) | VolkD |