Forum » Programska oprema » Izravnava nivoja glasnosti
Izravnava nivoja glasnosti
matichy ::
Pozdravljeni!
Imam vprašanje in sicer problem je sledeč: Z ansamblom imamo med pavzo na ozvočenju glasbo. Problem pa se pojavi, ko je en komad čisto potiho, spet drug pa zalo na glas.
Kako bi to glasnost, ta nivo glasnosti zravnal, da bi imeli vsi isto glasnost?
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav
Imam vprašanje in sicer problem je sledeč: Z ansamblom imamo med pavzo na ozvočenju glasbo. Problem pa se pojavi, ko je en komad čisto potiho, spet drug pa zalo na glas.
Kako bi to glasnost, ta nivo glasnosti zravnal, da bi imeli vsi isto glasnost?
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav
floyd1 ::
Če gre za MP3 format lahko vse komade prej spustiš skozi brezplačen "MP3 gain" program na računalniku in ta jih vsaj približno izenači. Če vedno bo razlika, a veliko manjša.
neres ::
Če predvajaš iz Windowsev lahko uporabiš za predvajanje Foobar, ki ima že vgrajen ReplayGain (ga moraš vklopit).
Najlepša hvala za odgovor. Se da pri Foobar-u narediti tudi prehod med skladbami.. Npr da se prelijeta ena v drugo?
HVALA LP
HVALA LP
Pa je boljši winamp ali foobar? Ker našel sem plugin za winamp ki naj bi tudi izravnaval nivo gaina...
Na nobenega še nisem navajen..
Hvala za odgovor
Na nobenega še nisem navajen..
Hvala za odgovor
neres ::
Foobar ima več funkcij, več dobrih pluginov. Winamp nima neke prednosti, razen če ti je všeč sam izgled.
Hvala za pomoč. Edino ne nekako mi ne delaoz ne znam naštimat crossfader.
Mi lahko pomagate?
Mi lahko pomagate?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radionomy kupil WinampOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14819 (10802) | slovenec_89 |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27429 (18406) | Hayabusa |
» | [Hi-Fi] Glasnost izhoda na zvočni karticiOddelek: Zvok in slika | 1727 (1644) | mte |
» | DTS audio iz pcja - ni zvoka/samo šum/le 2 kanalaOddelek: Zvok in slika | 2308 (1981) | mamamia |
» | Winamp 5.06Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2504 (2504) | tha_man |