» »

nakup tv-ja pri telemachu

nakup tv-ja pri telemachu

xardas212 ::

Pozdravljeni,

imam možnost kupit pri telemachu tv, pa me zanima kaj mi priporočate, uporabljo bi se predvsem za filme in tu in tam kakšen xbox. Gledam pa tv z 3m razdalje.

http://trgovina.telemach.si/#Televizije

cena pa naj bo tam do 35€/mesec

lp
xardas

Siddh ::

ne ne in ne, samo od tu ne kupuj cene imajo veliko previsoke
idi v bigbang pa kupi LG 42LK450 za 430€, ima fullHD, tri HDMI vhode, dobra odzivnost za igranje igric itd.
verjetno se jo da dobit na obroke

sploh pa povej svoje želje, kako naj bi bila tv velika, hočeš fullHD ali ne itd.

Pithlit ::

Mja, ne vem no. Meni ni ravno slaba ponudba. Seveda pa lahko dobiš boljšo (še posebej če plačuješ z gotovino).

Dam pa primerjavo... jaz sem leto nazaj nabavila TV pri siolu. Se pravi preden so cene tako grozno padle. 24EUR/mesec (na 24 mesecev) brez kakršnihkoli obresti ali jajcanja s papirji in bankami. Philips 42pfl5405. Ni ne vem kaj ampak z takrat je bila izredno ugodna (cene za gotovino po trgovinah so bile vsaj 100€ višje). 'Očka' je par dni za mano kupil Philipsovo 32pfl**** in zanjo dal 20€ manj kot jaz za mojo.

Mal je treba preverit pogoje pa to (obresti, stroški odobritve...), primerjat mal različne modele. Pol šele lahko rečeš ali je to slaba ponudba ali ne.

Sony-ev KDL-40EX520B je pri telemachu 27EUR/mesec (648EUR). Pri mimovrste pa 681,45EUR za gotovino. Telemach ponuja 24 mesecev garancije, mimovrste pa 12. Po mojem je dokaj jasno kdo ima ugodnejšo ponudbo. Kar pa ne pomeni da kakšna druga trgovina nima še boljšega deal-a.

*edit* je pa 46" verzija pri telemachu za 816EUR (34EUR/mesec), na mimovrste pa 749EUR.

Tako da... preverit. Meni mi bila 40" premajhna s treh metrov... po enem letu 'razvajanja' na 42" z dveh metrov. Najboljš da greš nekam pogledat kako se stvari gledajo s treh metrov. Pa magari v najbljižji mercator center.
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
343117256 (64003) OK.d
»

cene internetnih paketov

Oddelek: Loža
377082 (5468) Ganon
»

Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5334612 (30210) popster
»

LCD TV za okol 600evrov

Oddelek: Kaj kupiti
203106 (2676) SmeskoSnezak
»

37" Full HD ali HD Ready (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6922705 (20610) Yoni

Več podobnih tem