Forum » Pomoč in nasveti » problem z routerjem
problem z routerjem
Elleshar ::
Pozdravljeni!
Imam router Belkin Wireless G model: F5D7234-4-Hv4. V kolikor ne prenašam datotek preko kakšnih torrent odjemalcev, internet deluje. Ko pa zaženem torrent odjemalec ostali računalniki vključno z mojim izgubijo dostop do spleta, vendar se datoteke normalno prenašajo. Mislil sem, da je zasedena celotna linija, vendar se to dogaja tudi takrat kadar ne vleče popolnoma nič... Firmware je nadgrajen, poskušal sem tudi spremeniti wireless mode iz mixed (11b + 11g) na samo 11g, zamenjal wireless channel, pa se to še vedno dogaja...
Včasih je potrebno router resetirati ročno, saj popolnoma zablokira...
Uporabljam Telemach, zmogljivost: 28/2,5
Kaj bi lahko bil vzrok?
Hvala za pomoč,
Elleshar
Imam router Belkin Wireless G model: F5D7234-4-Hv4. V kolikor ne prenašam datotek preko kakšnih torrent odjemalcev, internet deluje. Ko pa zaženem torrent odjemalec ostali računalniki vključno z mojim izgubijo dostop do spleta, vendar se datoteke normalno prenašajo. Mislil sem, da je zasedena celotna linija, vendar se to dogaja tudi takrat kadar ne vleče popolnoma nič... Firmware je nadgrajen, poskušal sem tudi spremeniti wireless mode iz mixed (11b + 11g) na samo 11g, zamenjal wireless channel, pa se to še vedno dogaja...
Včasih je potrebno router resetirati ročno, saj popolnoma zablokira...
Uporabljam Telemach, zmogljivost: 28/2,5
Kaj bi lahko bil vzrok?
Hvala za pomoč,
Elleshar
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT160NL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22345 (9313) | betko007 |
» | Izklapljanje torrent downloada, prioritete routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1233 (975) | smacker |
» | Problemi z delovanjem linije na kabelskem internetuOddelek: Omrežja in internet | 913 (766) | amigo_no1 |
» | Linksys WRT54G wireless gelsloOddelek: Omrežja in internet | 1790 (1676) | twister21 |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3431 (2487) | marky007 |