Forum » Omrežja in internet » Linksys WRT54G wireless gelslo
Linksys WRT54G wireless gelslo
mayhem ::
Pozdravljeni.............
Zanima me kako se nastavi geslo pri wirelessu,da ni možno krasti linije.
Povezava na prenosnik deluje brez problemov ampak mi piše da ni zavarovano omrežje nima ključavnice jat bi torej nastavil geslo za wireles.
Prosim za postopek.
Hvala vnaprej
Zanima me kako se nastavi geslo pri wirelessu,da ni možno krasti linije.
Povezava na prenosnik deluje brez problemov ampak mi piše da ni zavarovano omrežje nima ključavnice jat bi torej nastavil geslo za wireles.
Prosim za postopek.
Hvala vnaprej
Lep pozdrav.....
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Shark-357 ::
Logiraš se na router, potem greš v zavihek Wireless/Security in izbereš WEP enkripcijo ter vpišeš deset mestni ključ... to je vse..
XsenO ::
Nekje med varnostnimi nastavitvami, bi moralo biti nastavitev, kjer določiš kljuš WEP, WPA,...
1 + 1 = 1
Vse vredu in prav ampak ko vnesm to geslo mi na prenosniku ne odpre iterneta brez gesla pa dela.
Sem moral nazaj resetirat Linksys.
Imam pa T-2 omrežje ...nimam pa nobenih ip-jev nastavljenih je vse avto.
Tudi na pcju nimam nobenih ip-jev.
Sem moral nazaj resetirat Linksys.
Imam pa T-2 omrežje ...nimam pa nobenih ip-jev nastavljenih je vse avto.
Tudi na pcju nimam nobenih ip-jev.
Lep pozdrav.....
amigo_no1 ::
@mayhem
Seveda ti net ne dela, ko niti na samem Os-ju prenosnika nisi nastavil da se sedaj povezuješ preko zavarovane povezave.
Kateri OS imaš na prenosniku ? Model prenosnika ?
Uporabljaš intel wifi kartico in intelov softver za wifi ali od winsev "Wireless Zero Configuration" ?
Ukaz v konzoli:
ipconfig /all
(prilepi izpisek)
@shark-357
Ne dvomim da znaš navijati, a wep je dandanes kot da ni nič, wpa2-psk (aes) torej.
Seveda ti net ne dela, ko niti na samem Os-ju prenosnika nisi nastavil da se sedaj povezuješ preko zavarovane povezave.
Kateri OS imaš na prenosniku ? Model prenosnika ?
Uporabljaš intel wifi kartico in intelov softver za wifi ali od winsev "Wireless Zero Configuration" ?
Ukaz v konzoli:
ipconfig /all
(prilepi izpisek)
@shark-357
Ne dvomim da znaš navijati, a wep je dandanes kot da ni nič, wpa2-psk (aes) torej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Imam hp compaq nx9000 ima pa wireless.
Tisto pa bom prilepl sedaj sem v službi imam doma notesnik.
Tisto pa bom prilepl sedaj sem v službi imam doma notesnik.
Lep pozdrav.....
blackbfm ::
wpa2 z geslom dolgim nekje 13 znakov, iz naključnih cifer in črk..če hočeš da bo res varno.
twister21 ::
Potrbujem pomoč:
Nabavil sem routerja linksys wrt160nl, ker sem želel uporabiti še torrent odjemalca, sem ga nadgradil na dd-wrt.
Pri nadgradnji pa zaplet, čeprav sem veliko prebral o sami nadgradnji in delal po navodilih.
Prva datoteka se je naložila bp., ko pa želim še drugo naložiti pa me kar vrže ven. Sedaj lahko dostopim še samo preko brezžične povezave do nastavitev, če pa želim kakšne nastavitve shraniti me spet vrže ven.
Sveti mi tudi lučka za WPA2, ki pred nadgradnjo ni. Zadevo sem že večkrat resetiral 30/30/30 in uspel sem dati na nastavitvah na tovarniške nastavitve pa ni nič boljše.
Še to ta routar naj bi služil kot access point, ali je zaradi tega šlo kaj narobe pri nadgradnji(ip naslov ni bil 192.168.1.1 ampak 192.168.0.1), ali kdo ve kako bi ga nadgradil v osnovno verzijo ali odpravil težave?
Nabavil sem routerja linksys wrt160nl, ker sem želel uporabiti še torrent odjemalca, sem ga nadgradil na dd-wrt.
Pri nadgradnji pa zaplet, čeprav sem veliko prebral o sami nadgradnji in delal po navodilih.
Prva datoteka se je naložila bp., ko pa želim še drugo naložiti pa me kar vrže ven. Sedaj lahko dostopim še samo preko brezžične povezave do nastavitev, če pa želim kakšne nastavitve shraniti me spet vrže ven.
Sveti mi tudi lučka za WPA2, ki pred nadgradnjo ni. Zadevo sem že večkrat resetiral 30/30/30 in uspel sem dati na nastavitvah na tovarniške nastavitve pa ni nič boljše.
Še to ta routar naj bi služil kot access point, ali je zaradi tega šlo kaj narobe pri nadgradnji(ip naslov ni bil 192.168.1.1 ampak 192.168.0.1), ali kdo ve kako bi ga nadgradil v osnovno verzijo ali odpravil težave?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router SecurityOddelek: Pomoč in nasveti | 8989 (8395) | Route66 |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17681 (15175) | Vanadium |
» | problem z wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 2686 (2567) | podreberek |
» | Router ne določi IP prenosniku z VistoOddelek: Omrežja in internet | 1496 (1314) | amigo_no1 |
» | Wifi in prijavljanje v winXPOddelek: Omrežja in internet | 2101 (1773) | bluefish |