Forum » Pomoč in nasveti » internet neomejeno na mobilniku
internet neomejeno na mobilniku
bananaman12 ::
Zdravo!
Doma imam mobitelov instant internet neomejeno in sem sim kartico vzel iz modema ter jo dal v mobilnik in dojel da deluje.
Zanima me če se s tem kaj spremeni poraba? Torej pač če na mobitelu brskam po internetu z to sim kartico ki ima neomejen prenos podatkov.
Je vse varno? da me ne bo konec meseca kej presenetil račun.
Hvala vam za odgovore in pomoč!
Doma imam mobitelov instant internet neomejeno in sem sim kartico vzel iz modema ter jo dal v mobilnik in dojel da deluje.
Zanima me če se s tem kaj spremeni poraba? Torej pač če na mobitelu brskam po internetu z to sim kartico ki ima neomejen prenos podatkov.
Je vse varno? da me ne bo konec meseca kej presenetil račun.
Hvala vam za odgovore in pomoč!
-valvoline- ::
Dokler si v mobitelovem omrežju(ni roaminga) neomejeno je neomejeno,lahko na pc,mobilnik,prenosnik popolnoma vseeno,nimaš dodatnih stroškov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
bananaman12 ::
ok super torej poj je tud na mobilniku kjer je omrežje 3G za brskanje zastonj.
hvala za odgovor!
hvala za odgovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 113134 (16558) | zobnik |
» | Mobitel internet 3GOddelek: Omrežja in internet | 6409 (929) | ...:TOMI:... |
» | Menjava operaterja. Koga izbrati?Oddelek: Mobilne tehnologije | 8017 (4780) | krneki0001 |
» | tehničarska selitev v ZDAOddelek: Pomoč in nasveti | 1545 (1235) | St235 |
» | Pozabu kodo telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 11983 (9269) | SynTax64 |