Forum » Pomoč in nasveti » Dropbox izmenjava za začetnike?
Dropbox izmenjava za začetnike?
MrStein ::
Kako dvema začetnikoma razložiti, kako si lahko izmenjata fajle?
Torej en ima v svojem Dropboxu mapu polno slik in bi rad te slike naredil dostopne drugemu. Mapa je v Public mapi.
Torej en ima v svojem Dropboxu mapu polno slik in bi rad te slike naredil dostopne drugemu. Mapa je v Public mapi.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgrešil si del "polno slik".
Razen če je možno z enim klikom URL za vse dobiti.
Razen če je možno z enim klikom URL za vse dobiti.
Motiti se je človeško.
Mipe ::
No, slike lahko premakneš ali kopiraš v Photos mapo, nato pa... no, kar tale link počekiraj: http://www.dropbox.com/help/18
So že uredili (po telefonu)...
Motiti se je človeško.
Vanadium ::
drugače v dropboxu maš opcijo share in narediš eno mapo ki si jo lahko sheraš med različnimi računi v dropboxu
StarMafijec ::
Da ne odpiram nove teme. Recimo datoteke, ki jih ne smem izgubiti, sem kar preselil iz My Documents v DropBox mapo. Sicer sem želel, da bi kar neke mape v My Documents označil, da jih sinhronizira, a tega žal ne znam (se mogoče da?). No, sicer to ni tako pomembno, pravzaprav me moti ta "sinhronizacija". Torej, če pride do napake na mojem matičnem disku, se ta napaka tudi sinhronizira na DropBox oblaku. Torej me DropBox rešuje le pred krajo računalnika, nikakor pa ne pred poškodbo ali izbrisom datoteke tako zaradi fizične poškodbe ali virusa?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako:Link na namizju, ki datoteko kopira na USB ključOddelek: Programiranje | 2889 (2386) | sloxl8 |
» | Dropbox - uporabljate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programska oprema | 43190 (28538) | ZaLoMaT |
» | Kako posredovat nekomu fajl 258 mbOddelek: Omrežja in internet | 3381 (2654) | fr1k |
» | Odkrita resna ranljivost v Dropboxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 27504 (22923) | ginekolog |
» | Izšel Dropbox 1.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15882 (13369) | Gandalfar |