Forum » Mobilne tehnologije » Sony Ericsson Hazel težave pri klicanju
Sony Ericsson Hazel težave pri klicanju
rsroki ::
Pozdravljeni !
Imam GSM SE Hazel in včasih se mi dogaja da ko nekoga pokličem se ne vzpostavi zveza temveč je vse tiho kot da bi bil klic zadržan, vendar je zveza vzpostavljena. Če isto osebo pokličem znova pa deluje vse normalno. Najprej sem mislim da je vzrok pri različnih operaterjih a to sigurno ni, prav tako nimam vklopljenjih kakih preusmeritev ali zadržanih klicev. A mi lahko kdo kaj pomaga oz. ima izkušnje s tem aparatom ?
Imam GSM SE Hazel in včasih se mi dogaja da ko nekoga pokličem se ne vzpostavi zveza temveč je vse tiho kot da bi bil klic zadržan, vendar je zveza vzpostavljena. Če isto osebo pokličem znova pa deluje vse normalno. Najprej sem mislim da je vzrok pri različnih operaterjih a to sigurno ni, prav tako nimam vklopljenjih kakih preusmeritev ali zadržanih klicev. A mi lahko kdo kaj pomaga oz. ima izkušnje s tem aparatom ?
rsroki
- spremenil: rsroki ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prepis v 1. letnik na drug faksOddelek: Šola | 2079 (1492) | KAVINSKY |
» | Irce nadleguje slovenska telefonska prevara (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 31991 (28715) | AndrejO |
» | Spolno nadlegovanje mladoletniceOddelek: Loža | 7453 (4897) | T0RN4D0 |
» | Free SMS na PINKPONK UKINJEN! [:'(]Oddelek: Mobilne tehnologije | 3461 (2697) | njok |
» | ADSL za 4 tolarje! Navali narode! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6968 (4524) | clemmy |