Forum » Programiranje » [Visual C#] Napaka pri odpiranju projekta
[Visual C#] Napaka pri odpiranju projekta
krastača ::
A mi lahko nekdo razjasni zakaj, če sem včeraj delala naloge v Visual Studio 2008 vse naloge pod isti Solution. Vendar, danes, ko se želela zadevo odpreti pa mi program javi
"Project 'Naloge1' could not be open because Microsoft Visual C# 2008 compiler could not be created. QueryService for
'{7D960B16-7AF8-11D0-8E5E-00A0C911005A} failed".
A je to programska napaka (nebi rekla - ker sem program še enkrat reinstalirala) ali je morda Windows?. Kaj sem storila narobe, da se je to zgodilo. Sprašujem zato, ker če se še enkrat lotim Vaje1 z 20 nalogami notri nebi želela že 3 začeti z začetka
// Naslednjič prosim napiši bolj smiselno ime teme --moderator
"Project 'Naloge1' could not be open because Microsoft Visual C# 2008 compiler could not be created. QueryService for
'{7D960B16-7AF8-11D0-8E5E-00A0C911005A} failed".
A je to programska napaka (nebi rekla - ker sem program še enkrat reinstalirala) ali je morda Windows?. Kaj sem storila narobe, da se je to zgodilo. Sprašujem zato, ker če se še enkrat lotim Vaje1 z 20 nalogami notri nebi želela že 3 začeti z začetka
// Naslednjič prosim napiši bolj smiselno ime teme --moderator
- spremenil: Mavrik ()
Blinder ::
non tutto il male vien x nuocere
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
technolog ::
Zlovdaj Mono in raje razvijaj v njem.
http://www.mono-project.com/Main_Page , prvi okenček, download.
http://www.mono-project.com/Main_Page , prvi okenček, download.
technolog programiramo prav v Visual Studio 2008 in nam je predavatelj svetoval, da ga tudi doma uporabljamo, da se ga navadimo. A mi lahko razložiš, kaj se storila narobe? Sem ga iz pirate bay dol potegnila.
SmeskoSnezak ::
Prva napaka je že to, da si 20 nalog v enem projektu spisala. Upam da kot funkcije. Vsaka naloga je projekt zase ;)
@ Pusti soncu v srce... @
Profosor na vajah nam je rekel da želi da je vse pod eno Solutio "Vaje01" in vsaka Naloga naj bo tu notri - verjetno, zaradi preglednost kam sodijo. SmeskoSnezak po mojem ni krivo to ker sem probala odpreti čisto druge naloge, ki sem jih delala osebno izven teh nalog pa teh tudi ni odpira
Okay zadevo ugotovila - za vse, ki rabijo informacijo - šla sem v run in not skopirala (devenv.exe /ResetSkipPkgs) in je naloge sprejelo.
Hvala - technolog, Vesoljc in vsi sodelujoči
Hvala - technolog, Vesoljc in vsi sodelujoči
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krastača ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual Studio 2008 in COddelek: Programiranje | 2614 (2089) | BlueRunner |
» | ASP.NET MVC - HttpExceptionOddelek: Programiranje | 817 (723) | hendriks |
» | visual studio C# MSSQL error- rabim pomoč hitro!!!Oddelek: Programiranje | 1953 (1545) | kv1dr |
» | [C++]Zaganjanje programa v različnih razvojnih okoljihOddelek: Programiranje | 1147 (962) | KaRkY |
» | Dogodek Študent je Car - v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8943 (8046) | Fury |