Forum » Strojna oprema » Nvidia-Kepler (6xx series)
Nvidia-Kepler (6xx series)
Temo vidijo: vsi
Zeratul ^^ ::
Kdo sploh narocuje pri AGT? Kdor je narocil GTX 680ko je izsla jo je pomojem zdaj dobil
#yolo
mihco ::
Se en test 3GB verzije 660 Ti.
http://www.hardocp.com/article/2012/08/...
Zelo zanimiv zakljucek.
We also experienced the GALAXY GTX 660 Ti GC video card providing for the most part better performance than a Radeon HD 7950. While the Radeon HD 7950 can currently be found for around $319 with MIR, which is about $20 cheaper than the GALAXY GTX 660 Ti GC, it doesn't seem worth it just to save $20. The GALAXY GTX 660 Ti GC is a much better value than the Radeo HD 7950 at $339. In all our gameplay the GALAXY GTX 660 Ti GC provided a better gaming experience than the Radeon HD 7950.
Se ti res zdi tako zanimiv ta zakljucek? Si pogledal kaksna je cena take kartice v evropi? 360EUR(z postnino) medtem ko je hd7950 290EUR(z postnino). Si preprican, da bi avtor potegnil iste zakljucke, ce bi bila razlika v ceni 70EUR namesto $20?
freesty ::
mihco ::
Pa si jo ze kupil?
Kaj ma pa to veze??? Imas vedno navado na vprasanje odgovorit z vprasanjem? Podal si citat zakljucka testa najbolj navite, najdrazje gtx660ti v primerjavi z stock 7950. Na vsak nacin bi rad da voda stece na tvoj mlin. Predlagam da se spoberes iz teme dokler cena 660ti na pade pod 250eur in se potem vrnes s pametovanjem.
TechBeats ::
folk ne glumit glivic
660TI je šrot, kot vsi GK104 čipi. :P
660TI je šrot, kot vsi GK104 čipi. :P
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TechBeats ()
Ja svašta, je rekla majka xD
In šrot je zato, ker
- je nateg €€
- midrgange prodan za high-end
- minimalni boost proti GF110
- buggland kot GF104/114
- čip izdelava stock coolerjev
- TXAA in adpative vsync je flop
- ozko grlo enkrat ko vklopiš AA do max.
- slaba v direct compute napram GF110
- pa še kaj bi se najdlo
Folk jo samo kopuje zato ker ga "Owna" v BF3, in nvdia se tega zelo dobro zaveda, zato so jo pa naredili takšno pri BF3..
In šrot je zato, ker
- je nateg €€
- buggland kot GF104/114
- pa še kaj bi se najdlo
Folk jo samo kopuje zato ker ga "Owna" v BF3, in nvdia se tega zelo dobro zaveda, zato so jo pa naredili takšno pri BF3..
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
Jst ::
660ti se ob uporabi enega monitorja sedaj zgleda, da se najbolj splača kupiti.
Si že podal odgovor:
>Še vedno pa lahko uporablja d3d11.dll in uporablja zgolj D3D9.
---
>Od kje pa ideja, da FPS in clock rasteta premo sorazmerno?
>Seveda ni 10% več
Dormage: 10% OC na 670 ti doda samo 1 do 2 odstotka več performansa. V nasprotju z AMDjem, kjer 7950 z ogromnim OC, tudi ogromno pridobi.
Lahko pogledaš z "Dependancy Walker" toolom pogledat na katere dll-je dependa igra (d3d9.dll, d3d10.dll ali d3d11.dll). Še vedno pa lahko uporablja d3d11.dll in uporablja zgolj D3D9.
Si že podal odgovor:
>Še vedno pa lahko uporablja d3d11.dll in uporablja zgolj D3D9.
---
>Od kje pa ideja, da FPS in clock rasteta premo sorazmerno?
>Seveda ni 10% več
Dormage: 10% OC na 670 ti doda samo 1 do 2 odstotka več performansa. V nasprotju z AMDjem, kjer 7950 z ogromnim OC, tudi ogromno pridobi.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
RejZoR ::
Vklučiš MSI Afterburner oz RivaTuner in tam vklopiš, da ti kaže kateri API je uporabljen v igri. Mislim da ne kaže samo Direct3D ampak tud kaže katera posamezna verzija je uporabljena.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
MSI Aferburner ne prikazuje kateri D3D je v uporabi.
Če ti pa prikazuje, mi pa prosim povej, kako se to nastavi, please...
Če ti pa prikazuje, mi pa prosim povej, kako se to nastavi, please...
GrimReaper ::
sem bral glede kombinacije 192bit vodila in 2 gb rama na 660ti pa mi ni bilo čist vse jasno, naj bi podoben trik bil že na 550ti ... očitno niso dali 1,5 ker bi bilo premalo, 3gb pa bi bilo smešno, ker 680 in 670 sta še vedno na 2 gb
a kdo ve, koliko je dovolj rama, vem da 1gb ni več dovolj
Kje si to bral, ker mene tut zanima, v reviewih pa nisem videl da bi blo omenjeno.
EDIT:
Sem našel.
Anandtech
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GrimReaper ()
GrimReaper je izjavil:
sem bral glede kombinacije 192bit vodila in 2 gb rama na 660ti pa mi ni bilo čist vse jasno, naj bi podoben trik bil že na 550ti ... očitno niso dali 1,5 ker bi bilo premalo, 3gb pa bi bilo smešno, ker 680 in 670 sta še vedno na 2 gb
a kdo ve, koliko je dovolj rama, vem da 1gb ni več dovolj
Kje si to bral, ker mene tut zanima, v reviewih pa nisem videl da bi blo omenjeno.
EDIT:
Sem našel.
Anandtech
EDIT2:
Kakšen je downside tega, kar sem hotel zvedt, pa zgleda da tut Anandtech ne ve.
Sicer bi blo zame povsem dovolj 1,5GB, ne vem če katera igra rabi več. Če višaš resolucijo nad 1920 in AA, je pa potem že GPU hitro prešvoh.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GrimReaper ()
BALAST ::
Meni je idealna cena za gtx660ti ali hd7950 250€. Ko si omislim še vodni blok s priključki pridem ravno na 350€.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
To bo pa še vsaj pol leta za počakat, oz. Radeonov 7000 takrat sploh ne bo več v prodaji.
fr4nc ::
Koncno po dolgem casu nardi nvidia perfect cip in to je potem srot...
Svasta.
Perfect cip bi bil le pod pogojem, da je cena pod 250€ - nekako "idealnih" 220€...
Lp
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/
Zeratul ^^ ::
220? Pa najboljse da bo zastonj. Boljsa je pd HD 7870 ki je okoli 270 in je enaka HD 7950 ki je DOBRE ne dobis pod 300e...
#yolo
Kaj ste vi normalni?
Vi bi radi imeli Nvidia Geforce 670, ki je 400EUR+*, za ceno 250EUR??? S tem, da je MALENKOST počasnejša. MALENKOST. Vsaj po grafih se tako vidi AVG FPS.
*do ~450EUR - custom hladilniki, stock OC, drugi bonbončki
---
Ampak jaz imam čuden občutek, da ima 660Ti Average FPS sicer suepr, AMPAK če gledaš povprečje Minimalnih FPSjev, se pa slika spremeni. Takšnega produkta pa jaz ne bi imel.
Povprečje minimalnih FPSjev:
Recimo, da imaš naslednje FPSje: 90, 90, 20, 90, 90, 20, 90, 90, 20, 90, 90, 20, 90, 90, 20.
MIN FPS je 20. AVG FPS (Mean) je 66.6666. Standard Deviation: 34.157.
Takšen GPU jaz ne bi imel, pa če stane 150EUR. OK, to je ekstremen primer. Ampak skakanje iz AVG FPS na MIN, kjer je MIN čimbolj oddaljen od AVG - to je zame slab GPU.
Vi bi radi imeli Nvidia Geforce 670, ki je 400EUR+*, za ceno 250EUR??? S tem, da je MALENKOST počasnejša. MALENKOST. Vsaj po grafih se tako vidi AVG FPS.
*do ~450EUR - custom hladilniki, stock OC, drugi bonbončki
---
Ampak jaz imam čuden občutek, da ima 660Ti Average FPS sicer suepr, AMPAK če gledaš povprečje Minimalnih FPSjev, se pa slika spremeni. Takšnega produkta pa jaz ne bi imel.
Povprečje minimalnih FPSjev:
Recimo, da imaš naslednje FPSje: 90, 90, 20, 90, 90, 20, 90, 90, 20, 90, 90, 20, 90, 90, 20.
MIN FPS je 20. AVG FPS (Mean) je 66.6666. Standard Deviation: 34.157.
Takšen GPU jaz ne bi imel, pa če stane 150EUR. OK, to je ekstremen primer. Ampak skakanje iz AVG FPS na MIN, kjer je MIN čimbolj oddaljen od AVG - to je zame slab GPU.
Dr_M ::
Svasta.
Perfect cip bi bil le pod pogojem, da je cena pod 250€ - nekako "idealnih" 220€...
Lp
Torej, GTX680 za 220€? Potem bi moral AMD zastonj talat svoj srot?
LoL! Kaki GTX 680... to ni niti približek dejansko.
Drugače pa ko bo GTX 680 za 220€ bo tudi AMD spustil cene tako, da še bodo dovolj konkurenčni.
Lp
Ne vem od kje ti ideja da so AMD kartice "šrot". Si mogoče sploh imel kakšno v sistemu zadnjih par let? Sam sem jih imel kar precej in so DAAAAAAALEČ od šrota. Sploh tele HD7000 so naravnost brutalne, ko se spraviš navijat. Pa ni to stvar 50 al pa 100MHz povišanja, ko kartico iz stock 925MHz spraviš na 1,3GHz se ti začne kar mal smejat, ker takih skorajda nenormalnih razlik nismo videval do zdej (razen če si imel gor vodno hlajenje al pa LN/DY pot), tle pa zadeva leti tolk višje na zraku. Prav tako spomin iz 5GHz na 6GHz. S tem da tak OC niti ni med najvišjimi. Moraš bit skor mal prizadet, da tako kartico okronaš kot šrot.
Tud iz stališča kakovosti AMD prav nič ne lenari in ima svoje anti-aliasing algoritme zelo kvalitetne in prav tako angle independent anisotropic filter katera sta as good as it can get. Driverji so pa taki kakršni so, oba AMD in NVIDIA imata svoje fore ampak za nobene ne morem rečt da so slabi.
Če pa smatraš en kemp kot šrot ker neka revizija proizvajalca crkuje pa se pejt tožarit vendorju, ki jo je naredil. AMD štanca samo čipe, kartice delajo drugi.
Tud iz stališča kakovosti AMD prav nič ne lenari in ima svoje anti-aliasing algoritme zelo kvalitetne in prav tako angle independent anisotropic filter katera sta as good as it can get. Driverji so pa taki kakršni so, oba AMD in NVIDIA imata svoje fore ampak za nobene ne morem rečt da so slabi.
Če pa smatraš en kemp kot šrot ker neka revizija proizvajalca crkuje pa se pejt tožarit vendorju, ki jo je naredil. AMD štanca samo čipe, kartice delajo drugi.
"srot" je tisti zadnji komentar fanboyev(obeh taborov), ko zmanjka argumentov.
Res je... dejstvo je, da ne govori ravno iz lastnih izkušenj, ali pa je pač toliko pristranski iz neznanega razloga.
Lp
Dr_M ::
Svasta.
Lp
Torej, GTX680 za 220€? Potem bi moral AMD zastonj talat svoj srot?
LoL! Kaki GTX 680... to ni niti približek dejansko.
Drugače pa ko bo GTX 680 za 220€ bo tudi AMD spustil cene tako, da še bodo dovolj konkurenčni.
Lp
Govora je o GK104 cipu, ce ti slucajno razumevanje dela tezave.
Govora je o GK104 cipu, ce ti slucajno razumevanje dela tezave.
Vem... so what? It is overpriced anyway...
Lp
PNG ::
Ja svašta, je rekla majka xD
In šrot je zato, ker
- je nateg €€
- buggland kot GF104/114
- pa še kaj bi se najdlo
Daj ne bluzi, bo še kdo verjel tvojemu neargumentiranemu polpisnemu sranju, ki ga trosiš tu.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: fr4nc ()
heh kaj neargumentiranemu, poglej mal po netu pa ti bo vse jasno, to vse drži tudi za 670gtx, vedar se nekako reši z 256bit busom.
In kaj a si slovnična policija? lol ne nabiji.
In kaj a si slovnična policija? lol ne nabiji.
AciD TriP
FlyingBee ::
zanimivo je ravno to, da čip srednjega razreda lahko prodajajo kot visoki razred, ker si glede na konkurenco to lahko privoščijo, kar pa da dve zaključitvi: prva - uspeh je, da jim je uspelo naredit nekaj takega in druga - mal so prasci (čeprav povsem logična poteza), da niso dali ven gk110 kot visoki razred in gk104 kot srednji in bi imeli potrošniki več od tega, saj bi imeli še boljšo grafo, hkrati pa AMD bi moral prej naseldnjo generacijo izdat
Zakaj? S tolk lufta pri frekvencah kot ga ima AMD vzame kartico HD7970 in jo navije na nehumane frekvence. Nekaj kar naredijo z mal sortiranja čipov in mal softwara. Skratka nič dela za odličen in poceni dmaage control. Pa imajo spet novo high end kartico.
Bolj je zajebano če imaš kartice že tko na meji, konkurenca pa je boljša. Tam moraš hitro začet razmišljat o refreshu samega čipa kar pa je izjemno drago in zamudno.
Bolj je zajebano če imaš kartice že tko na meji, konkurenca pa je boljša. Tam moraš hitro začet razmišljat o refreshu samega čipa kar pa je izjemno drago in zamudno.
dzinks63 ::
Firma gleda kaj je zanjo najboljše, ne pa za potrošnika in to so pri nvidi storili. Praktično so en korak spredaj, tako da se bodo na nove izzive z lahkoto odzvali. Vendar tale 104 chip je tako zelo posrečen, da lahko pričakujemo še kakšno novo generacijo na njegovi posodobljeni osnovi.
Upam da ne, jaz klincam GK104 samo zato, ker pač ni tisti pravi high-end. Še sami so rekli da je mid-range za 300$, ampak ker je tako močan kot AMDjev high-end (pri igrah), bo temu primerna cena in oštevilčenje.. vaau ej ker bs
Ma da izdajo GK110, še letos in AMD GCN refreš.. ta trenutna 28nm high-end scena bi morala biti vsaj 50-60% ne pa nekih 20-35% in za 500€.. Ok, če bi bil GK110 potem ne rečem, ker to bo strup vreden svojega denarja.
Ma da izdajo GK110, še letos in AMD GCN refreš.. ta trenutna 28nm high-end scena bi morala biti vsaj 50-60% ne pa nekih 20-35% in za 500€.. Ok, če bi bil GK110 potem ne rečem, ker to bo strup vreden svojega denarja.
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
freesty ::
Me zanima kaj delajo na AMDju zdej, ko so vidl, da ima nvidia mid-end tako mocan kot oni high end. Me zanima, ce bi nvidia prva izdala kartice GK104 in GK110 kaj bi potem AMD izdal? Verjetno nebi izdal istega "high" enda kot sedaj?
Jaz sem enkrat videl nek GCN leak z okoli 2500-2800 shaderji (baje fejk), in tisto bi znalo konkurirati GK110 samo ne pa dovolj za zmago. :D
Nvidijina HyperQ in Dynamic Parallelism sta zelo prefinjeni zadevi, Pri enmu GCN slajdu sem zasledil nekaj podobnega še preden je nvidia omenjala Kepler GK110, samo nevem kdaj bojo izdelali tak čip, mogoče sedaj 8900 serija?
Sicer pa rabimo takšno grafičmno, če hočmo U4E, Square Enix Lumnious in podobne next-gen špilke na max :D
Nvidijina HyperQ in Dynamic Parallelism sta zelo prefinjeni zadevi, Pri enmu GCN slajdu sem zasledil nekaj podobnega še preden je nvidia omenjala Kepler GK110, samo nevem kdaj bojo izdelali tak čip, mogoče sedaj 8900 serija?
Sicer pa rabimo takšno grafičmno, če hočmo U4E, Square Enix Lumnious in podobne next-gen špilke na max :D
AciD TriP
Senitel ::
Kot že rečeno dolgo nazaj: To sta dve tko fino prefinjeni zadevi, da nobena sploh ni uporabna v DX 11 (11.1).
Je pa pri splošnem delovanu gpuja. Manj komuniciranja z cpujem, večja izkoriščenost cuda jeder.
Oz kaj boš rekel, da je samo in izklučno za cuda aplikacije in znanost, samo te bojo zmožne izkoriščati te funkciji? Nevem no, bolj buče kot ne.
Aja za TXAA, sem pa vprašal T.Lotthes kaj je sedaj, a bo lahko kot injector (ne bo) in če bo Fermi isto podpiral TXAA in je rekel, da se zavzema za to vendar še ne ve točno kako pa kaj. Ubistvu kar je hotel povedati je, da nvidia za enkrat noče TXAA na Fermi, ker potem GK104 ni nič posebnega razen, da je malenkost hitrejši. :D
Oz kaj boš rekel, da je samo in izklučno za cuda aplikacije in znanost, samo te bojo zmožne izkoriščati te funkciji? Nevem no, bolj buče kot ne.
Aja za TXAA, sem pa vprašal T.Lotthes kaj je sedaj, a bo lahko kot injector (ne bo) in če bo Fermi isto podpiral TXAA in je rekel, da se zavzema za to vendar še ne ve točno kako pa kaj. Ubistvu kar je hotel povedati je, da nvidia za enkrat noče TXAA na Fermi, ker potem GK104 ni nič posebnega razen, da je malenkost hitrejši. :D
AciD TriP
TXAA2 je celo "nekaj," medtem ko TXAA1 je en crap. V Spec Ops Teh Line komajda vidiš kakšno razliko. KOMAJ. TXAA2 je MALO MALO boljši, ampak še vedno se vidi grda nazobčanost.
TXAA 1 in 2 moraš uporabiti z MSAA4, potem je pa slika lepa. Da ne omenjam SSAA + TXAA2. Samo 670 tega ni sposobna ohranjati pri normalnih FPSjih. Že MSAA4+TXAA2 padejo FPSji za polovico.
TXAA 1 in 2 moraš uporabiti z MSAA4, potem je pa slika lepa. Da ne omenjam SSAA + TXAA2. Samo 670 tega ni sposobna ohranjati pri normalnih FPSjih. Že MSAA4+TXAA2 padejo FPSji za polovico.
Zakaj zaboga bi kdo hotel tak bruh filter čez sliko? Sem pred leti uporabljal Quincunx in Wide/narrow tent in ko gledam sample je to isti drek, samo da ne deluje kot klasičen MSAA ampak kot FXAA/MLAA, torej čez celo sliko.
Lahko je blur cinematic pa ne vem kaj, ampak v praksi je za rabo v interaktivnih zadevah (erm, igre) neuporabno ker ne vidiš pol kurca in je tko kot bi igro igrala oseba z astigmatizmom. Sej vidiš, ampak je vse malenkost zamegljeno.
Lahko je blur cinematic pa ne vem kaj, ampak v praksi je za rabo v interaktivnih zadevah (erm, igre) neuporabno ker ne vidiš pol kurca in je tko kot bi igro igrala oseba z astigmatizmom. Sej vidiš, ampak je vse malenkost zamegljeno.
Senitel ::
Seveda! Za "Dynamic Parallelism" oziroma funkcionalnost, da gpu kernel požene nove gpu kernele, DirectX nima nobene podpore.
Pri HyperQ gre spet v principu za MPI stack, ki ga nima noben domač uporabnik. That said tudi GK104 in GK107 sta virtualizirana. Sicer ne tako zelo kot bo GK110, ampak čisto dovolj, da ima lahko NV v prodaji VGX boarde.
RejZoR: Ne, fora je, da ne doda blur, kot MLAA pri ATIju, ampak, da sploh nič ne naredi, v primeru TXAA1. Ajde, robove MALO MALO naredi ravne, pa še to ne vse. TXAA2 je že boljši, dela recimo na steklenih robovih, kadar je velika razlika v contrastu, ampak nazobčanost se vseeno pozna.
Lahko dam screenshote, če te zanima. Blura ni.
Lahko dam screenshote, če te zanima. Blura ni.
Brez TXAA:
Z TXAA2 (z TXAA1 nisem naredil screenshota, ker nisem na hitro našel nič, kar bi se poznalo.):
Pri drugi in prvi sliki dobro poglej puško in vrv od Ameriške zastave. Nič Blura. Tukaj se vidi, da kar dobro opravlja svoje delo. Ampak žal so takšni primeri - vsaj v igri Spec Ops - redkost. Pa še vklop TXAA2 da ene 20% manj FPSjev, medtem, ko TXAA1 (ki ne naredi pri tej igri nič), vsaj ni razlike med FPSji.
Z TXAA2 (z TXAA1 nisem naredil screenshota, ker nisem na hitro našel nič, kar bi se poznalo.):
Pri drugi in prvi sliki dobro poglej puško in vrv od Ameriške zastave. Nič Blura. Tukaj se vidi, da kar dobro opravlja svoje delo. Ampak žal so takšni primeri - vsaj v igri Spec Ops - redkost. Pa še vklop TXAA2 da ene 20% manj FPSjev, medtem, ko TXAA1 (ki ne naredi pri tej igri nič), vsaj ni razlike med FPSji.
Sej ne da skor ne moreš izbrat slabšega primera za showcase glajenja robov...
Zakaj? S tolk lufta pri frekvencah kot ga ima AMD vzame kartico HD7970 in jo navije na nehumane frekvence. Nekaj kar naredijo z mal sortiranja čipov in mal softwara. Skratka nič dela za odličen in poceni dmaage control. Pa imajo spet novo high end kartico.
+1... sicer me pa že resno zanimajo 8xxx kartice
FlyingBee ::
ja, saj pravim, da ne dajo vsega od sebe in zavirajo tako eni kot drugi ... oba sta se prilagodila trgu, sicer pa bi bilo kar že preveč, če bi 8xxx morala že pol leta po izidu 7970 iziti
>Sej ne da skor ne moreš izbrat slabšega primera za showcase glajenja robov...
Rejzor: Ne razumem kaj misliš povedati. Nikoli nisem trdil, da je TXAA super. Jaz sem hotel samo pokazati, kako zgleda Spec Ops brez in z TXAA2. Moral se boš strinjati, da blura ni, da TXAA2 malenkost opravlja svojo nalogo, ni pa nek hud algoritem. Malo se pozna, da je lepša slika. MALO.
Če hočeš videti še kaj drugega, povej. SpecOps je dx9 igra, tako, da lahko uporabim MSAA4x 8x + TXAA. Lahko uporabim Supersampling, SS + TXAA. Ampak že pri MSAA4x + TXAA2 se FPSji prepolovijo, ravno na mejo igralnosti - 50-60FPS.
Lahko pa ti, ki imaš Radeona, postaš screenshot kakšnega post-process AA...
Rejzor: Ne razumem kaj misliš povedati. Nikoli nisem trdil, da je TXAA super. Jaz sem hotel samo pokazati, kako zgleda Spec Ops brez in z TXAA2. Moral se boš strinjati, da blura ni, da TXAA2 malenkost opravlja svojo nalogo, ni pa nek hud algoritem. Malo se pozna, da je lepša slika. MALO.
Če hočeš videti še kaj drugega, povej. SpecOps je dx9 igra, tako, da lahko uporabim MSAA4x 8x + TXAA. Lahko uporabim Supersampling, SS + TXAA. Ampak že pri MSAA4x + TXAA2 se FPSji prepolovijo, ravno na mejo igralnosti - 50-60FPS.
Lahko pa ti, ki imaš Radeona, postaš screenshot kakšnega post-process AA...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
yayo ::
Brez TXAA:
offtopic:
Tole si poberi, če želiš da vidno polje v igri kolikor-toliko decentno zgleda, privzeti konzolaški FOV je čisti bruh bruh
Pa na max ga naštimaj, če imaš monito večji od 20 col (prtisk na + na numerični tipki)
FLAWLESS WIDESCREEN
Diese Gerãte sind technisch und optisch einwandfrei und haben eine Gewãhrleistung von 12 MonatenPol manj garancije!
Aha... dejansko dajo pol manj garancije in ceno spustijo le za 29,9€ ?
Zame je to v bistvu že eno leto rabljena kartica, saj ima le še 1 leto garancije in ima zelo previsoko ceno IMO.
Ta primerek bi mogu bit za okol 250€, ker več dejansko res ni vreden.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD Radeon HD 7900 (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Strojna oprema | 340224 (220177) | rdecaluc |
» | Nvidia Geforce GTX 7xx (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Strojna oprema | 128174 (103186) | Pro_moted |
» | AMD-jeve kartice spet cenejše (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 26927 (23021) | Shkorc |
» | Nvidia predstavila prvega keplerja: GTX 680Oddelek: Novice / Grafične kartice | 15447 (12554) | Isotropic |