Forum » Strojna oprema » Nvidia-Kepler (6xx series)
Nvidia-Kepler (6xx series)
Temo vidijo: vsi
Dr_M ::
Verjetno bo kar drzalo, ampak je treba gledat sirso sliko. Ce gledas overall (stvari, ki sem jih ze nekajkrat omenil) je nvidia delec pred AMDjem, vedno.
Kako je daleč pred AMDjem pa še vedno nima konkurenčega izdelka k 7850ki? Do explain if you can ?
Lp
Oprosti, da tako butast post pa ne bom odgovarjal.
Bolj nebi mogel falit mojga pointa.
fr4nc ::
Bolj nebi mogel falit mojga pointa.
Al pa ti ni svojega "citata" oz. mišljenja .
Lp
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/
bdoxx ::
Men je tak zal za evga, da ne delajo dual fan coolerjev. Ker njihov customer support je baje dalec najboljsi.
3GB 660ti mi zgleda kar mamljivo. Cakam, da pridejo OC rezultati navadnih uporabnikov, da vidmo kolk se navijejo. In da se primerjajo navita 660ti in 7950.
Sam pri sebi upam, da bo 660ti boljsa, vendar v resnici tezko dvomim, da se ji bo sploh priblizala.
seveda delajo poglej pod oznako DS
http://www.google.si/search?q=evga+ds&h...
klinker ::
franc...ne cilja na goli p/p.
On je pac imel boljse osebne izkusnje in to dostim pomeni vec od 5FPS vec v spilih.
Osebno ne z enimi ne z drugimi nisem imel prav nikoli nobenih tezav...trenutno celo furam HD4850+GT240 na Lionu, tako malo za igrackanje, pa kr dela vse u nulo. Na winsih prav tako.
On je pac imel boljse osebne izkusnje in to dostim pomeni vec od 5FPS vec v spilih.
Osebno ne z enimi ne z drugimi nisem imel prav nikoli nobenih tezav...trenutno celo furam HD4850+GT240 na Lionu, tako malo za igrackanje, pa kr dela vse u nulo. Na winsih prav tako.
Pa ne samo jest. Spremljam precej tujih forumov (XS, guru3d...), pa opazam, da ima bistveno vec ljudi tezave z AMD grafami, pa ne HW, ampak gonilniki. Res predolgo rabijo, da postimajo zadeve.
Ce pri nvidii nekaj ne dela, nalozis eno starejso verzijo ali pocakas na naslednjo in bo stvar resena, pri AMDju moras ucasih tudi za celo leto nazaj sprobavat, da najdes nekaj, kar deluje vedno in povsot. Pa mogoce bodo sele cez pol leta popravili tiste najbolj nadlezne napake.
Sam folk tega ne dojame, enostavno vidi tist 1 FPS vec in hodijo s trdim spat zarad tega.
Webeg ::
GrimReaper je izjavil:
Hitro, prva ali druga:
ASUS 660Ti
ASUS 7950
a kdo ve ce je tale 7950 v2? ker baje so bli neki problemi z v1 in odstopanjem hladilnika?
mihco ::
Pa ne samo jest. Spremljam precej tujih forumov (XS, guru3d...), pa opazam, da ima bistveno vec ljudi tezave z AMD grafami, pa ne HW, ampak gonilniki. Res predolgo rabijo, da postimajo zadeve.
Ce pri nvidii nekaj ne dela, nalozis eno starejso verzijo ali pocakas na naslednjo in bo stvar resena, pri AMDju moras ucasih tudi za celo leto nazaj sprobavat, da najdes nekaj, kar deluje vedno in povsot. Pa mogoce bodo sele cez pol leta popravili tiste najbolj nadlezne napake.
Sam folk tega ne dojame, enostavno vidi tist 1 FPS vec in hodijo s trdim spat zarad tega.
Aja, da pa nekdo nima problemov z amdjevimi driverji pa ni opcija?
Senitel ::
Kako vem, če igra laufa v D3D9,10,11?
Dost tricky brez specifičnih orodij (ala PIX, oziroma kot si že sam ugotavljal RivaTuner?). Lahko pogledaš z "Dependancy Walker" toolom pogledat na katere dll-je dependa igra (d3d9.dll, d3d10.dll ali d3d11.dll). Še vedno pa lahko uporablja d3d11.dll in uporablja zgolj D3D9.
FlyingBee ::
sem bral glede kombinacije 192bit vodila in 2 gb rama na 660ti pa mi ni bilo čist vse jasno, naj bi podoben trik bil že na 550ti ... očitno niso dali 1,5 ker bi bilo premalo, 3gb pa bi bilo smešno, ker 680 in 670 sta še vedno na 2 gb
a kdo ve, koliko je dovolj rama, vem da 1gb ni več dovolj
a kdo ve, koliko je dovolj rama, vem da 1gb ni več dovolj
stock ::
Komot bi dali 1,5Gb glede na 192bitno vodilo. To da je preostalih 512mb na počasnejšem vodilu je zgolj marketing. 1Gb imajo samo še low end. Nemore met 7850 2Gb ta pa ne. Maš na netu tudi en rewiev 3Gb verzije.
Odvisno je od samega špila, kolko vrama potrebuje. In tudi od resolucije na kateri špilaš. na fullHD je že kar obvezno met 2Gb vrama. Samo ram pri grafi je sto kot pri sistemu, višek ti ne koristi NIČ, če je pa premalo je pa čist out. Zopet ravno zaradi marketinga 680 nima več rama, ker potrebe ni, se komot proda 3 generacije kartic umes ko bi se lahko samo ena.
Odvisno je od samega špila, kolko vrama potrebuje. In tudi od resolucije na kateri špilaš. na fullHD je že kar obvezno met 2Gb vrama. Samo ram pri grafi je sto kot pri sistemu, višek ti ne koristi NIČ, če je pa premalo je pa čist out. Zopet ravno zaradi marketinga 680 nima več rama, ker potrebe ni, se komot proda 3 generacije kartic umes ko bi se lahko samo ena.
klinker ::
Ja dandanes je hardware najmansi problem...software pa v marsikateri, sicer dobri, napravi/komponenti pesa. Na zalost vsi hitijo s cim hitrejsimi izdajami novosti in verjamem da so programerji pod marsikaterimi pritiski glede rokov.
RejZoR ::
Sam nisem imel nobenih posebnih težav ne z enimi in ne drugimi.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
TechBeats ::
Je ok sam se pa hitro pojavi problem, ko aktiviraš vse bombončke - sploh AA.. Ok se najde kakšna izjema, samo to je za pričakovati.
Za moje pojme ta flop ni vreden +300€ ubistvu še en nateg iz nvidie hehe :D
Naj že obe Firmi izplunijo ta "next-gen", ker to pacanje mi gre že orenk na k. lol
Naj že obe Firmi izplunijo ta "next-gen", ker to pacanje mi gre že orenk na k. lol
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TechBeats ()
res je ...amd je npr. zajebal s prenizkimi idle clocki v dual monitor konfiguraciji... s tem so se ukvarjali potem par verzij gonilnikov, kar je pozelo veliko negodovanja med uporabniki...rezultat:prvic-flickering, drugic-visoke temp, tretjic-porihtano. izjave: "Amd-jevi gonilniki so v p..."
identicen problem so pri nvidii resili zelo enostavno: kartice v dual-screen enostavno ne znizajo clockov..izjava nvidinega PR: "We are currently keeping memory clock high to avoid some screen flicker when changing power states, so for now we are running higher idle power in dual-screen setups. Not sure when/if this will be changed. Also note we're trading off temps for acoustic quality at idle. We could ratchet down the temp, but need to turn up the fan to do so. Our fan control is set to not start increasing fan until we're up near the 80's, so the higher temp is actually by design to keep the acoustics lower." - NVIDIA PR"
rezultat: svinjsko visoke temperature v idle...izjave: "Nvidia ma poslihtane gonilnike".
Solski primer odnosa ene in druge firme in njihove skrbi za obstojece uporabnike. Ce je na tak nacin ocenjujes gonilnike potem nvidia res nima konkurence.
identicen problem so pri nvidii resili zelo enostavno: kartice v dual-screen enostavno ne znizajo clockov..izjava nvidinega PR: "We are currently keeping memory clock high to avoid some screen flicker when changing power states, so for now we are running higher idle power in dual-screen setups. Not sure when/if this will be changed. Also note we're trading off temps for acoustic quality at idle. We could ratchet down the temp, but need to turn up the fan to do so. Our fan control is set to not start increasing fan until we're up near the 80's, so the higher temp is actually by design to keep the acoustics lower." - NVIDIA PR"
rezultat: svinjsko visoke temperature v idle...izjave: "Nvidia ma poslihtane gonilnike".
Solski primer odnosa ene in druge firme in njihove skrbi za obstojece uporabnike. Ce je na tak nacin ocenjujes gonilnike potem nvidia res nima konkurence.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihco ()
Zeratul ^^ ::
Je ok sam se pa hitro pojavi problem, ko aktiviraš vse bombončke - sploh AA.. Ok se najde kakšna izjema, samo to je za pričakovati.
GTX 680 je boljsa od obeh.Fake testi ali narejena za AMD :)
#yolo
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: mihco ()
Ne, jest ocenjujem na podlagi tega, da so lag v desnem zgornjem kotu odstranjevali vec kot pol leta. Ali pa 100% load gpu v CF tudi nekaj takega... Samo 2 primera.
Napake se dogajajo in se bodo, mene samo zanima, koliko casa bodo porabili za njihovo odpravo.
Mimogrede, v 12.3 se pri dveh monitorjih se vedno pojavlja utripanje na sekundarnem monitorju. Graficna pa 455*0.
Napake se dogajajo in se bodo, mene samo zanima, koliko casa bodo porabili za njihovo odpravo.
Mimogrede, v 12.3 se pri dveh monitorjih se vedno pojavlja utripanje na sekundarnem monitorju. Graficna pa 455*0.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
Ne, jest ocenjujem na podlagi tega, da so lag v desnem zgornjem kotu odstranjevali vec kot pol leta. Ali pa 100% load gpu v CF tudi nekaj takega... Samo 2 primera.
hmm, omenjen primer se vlece od prvega fermi-ja(mogoce celo ze prej). Se pravi v 3h letih nvidia tega ni bila sposobna(ali pripravljena) popravit...see where im going? Problemi so in bodo na obeh straneh. Nacini resevanja so drugacni na obeh straneh. Uporabniki imajo specificne probleme z enimi ali drugimi... Trditi, da pri enih ali drugih boljse ali hitreje odpravljajo tezave je pa pristransko in zal ne more biti prevladujoc argument za nakup nekega izdelka, kot bi ti rad na vsak nacin prikazal.
mihco sej ce men ne verjames, ti nic ne zamerim, se vedno gres pa lahko mal tuje forume pogledat, pa verjamem, da ti bo hitro jasno ratalo, o cem govorim.
heh, manualno nabi clocke na p3. Podobno kot sem jih jaz prisiljen znizevati manualno(na top graficni prejsnje generacije in ne nekem prdecu za prikaz slike starem vsaj 5 let).
Kolikor jaz vem z tanovimi Radeoni - torej 7xxx ni bilo problemov, kar pa ne velja za GTX 6xx serijo.
Lp
Lp
Zeratul ^^ je izjavil:
GTX 680 je boljsa od obeh.Fake testi ali narejena za AMD :)
Mnja no, edini problem pri AVP 2010 so Advanced dx11 shadows (v igri ni razlike, malo bolj mehke sence - neopazno) v realnosti so pa požrešne k hudič, sploh pri nvidiji.
Potem je BF3 tudi fejk, očitno je narejena za Nvidijo čeprav je AMD game.
Fora je samo, ker je NVidia ciljala na BF3 in "izpopolnila" GK104 tako, da bo dominiral v njej - izboljšan FP16 cevovod, čeprav ni neke glomazne razlike, ko vklopiš 4xaa. Pri FXAA pa ja rastura, samo je pa grdo - slab algoritem, recimo SMAA injector je boljši.
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
FXAA na NV karticah še nisem videl ampak MLAA2 na Radeonih je zakon zadeva. Sicer ima še vedno par quirkov, ki jih SMAA nima ampak zarad VAC-a ne morem uporabljat injectorjev tko da SMAA odleti kot knof na hlačah predebele osebe...
To sem mislil za BF3 ingame FXAA (ima nek modri tint, isto crysis2), nvidia ima izklopljen FXAA v BF3 driver profilu.
Od začetka je bila blur fešta (300-302 driverji), sploh v primerjavi z FXAA oz SMAA injectorji.
Z 304 driverji so pa izboljšal algoritm in je opazna razlika. Sem špilal Fear Combat z softshadows + FXAA in morm rečt, da je bilo kot da bi mel 4xaa v špilki, skoraj nič blura, ok samo pri textu malenkost, kar je edina pomanjkljivost.
edit: ja to VAC in PB je mal tema ja, COD4-5 isto kick po 1 minuti..
Od začetka je bila blur fešta (300-302 driverji), sploh v primerjavi z FXAA oz SMAA injectorji.
Z 304 driverji so pa izboljšal algoritm in je opazna razlika. Sem špilal Fear Combat z softshadows + FXAA in morm rečt, da je bilo kot da bi mel 4xaa v špilki, skoraj nič blura, ok samo pri textu malenkost, kar je edina pomanjkljivost.
edit: ja to VAC in PB je mal tema ja, COD4-5 isto kick po 1 minuti..
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
Najbolj bedno je da sem vprašal na Valve tech support če me mora skrbet glede uporabe SMAA Injectorja na VAC enabled serverjih in je bil njihov komentar da ne morejo povedat kaj dela in kaj ne na VAC. Kot da je SMAA nek cheat lol. prov uno jih vprašaš za preprost odgovor ja ali ne pa ti pribijejo tako.
Oz sem jih pol vprašal če se slučajno spomnijo banat moj račun zarad uporabe SMAA, če bojo to tud potem odblokiral ker to ni cheat pa so spet rekl da kao ne morejo komentirat. Ja jebite se pol. In zdej iz preventive ne uporabljam tega, ker ne mislim zafurat precej dragega accounta v celoti zarad nekega injector filtra za glajenje robov. Mam raje MLAA, ki je v driverjih in če banajo mene bojo še vse druge Radeon userje kar pa je mal drugače kot par SMAA userjev...
Oz sem jih pol vprašal če se slučajno spomnijo banat moj račun zarad uporabe SMAA, če bojo to tud potem odblokiral ker to ni cheat pa so spet rekl da kao ne morejo komentirat. Ja jebite se pol. In zdej iz preventive ne uporabljam tega, ker ne mislim zafurat precej dragega accounta v celoti zarad nekega injector filtra za glajenje robov. Mam raje MLAA, ki je v driverjih in če banajo mene bojo še vse druge Radeon userje kar pa je mal drugače kot par SMAA userjev...
Orbit89 ::
Ne povejo nič o VACu, ker nočejo dati namige heckerjem, kako ga razbiti, če prav sem že videl v CSS par cheaterjov.
Ne vem pa za kaj rabiš tlačit SMAA Injector v VAC špile, ki so po večini ne zahtevni.
Boljšo sliko boš dobil če downscalaš iz 4k na 1080p, ter boš imel zagotovo še vedno 60+fps.
Ne vem pa za kaj rabiš tlačit SMAA Injector v VAC špile, ki so po večini ne zahtevni.
Boljšo sliko boš dobil če downscalaš iz 4k na 1080p, ter boš imel zagotovo še vedno 60+fps.
Ma se mi ne da zajebavat. Dam 4xEQAA al pa MLAA in je stvar rešena....
Jst ::
Pri nvidiji 670, TXAA1 pri igri Spec Ops The Line, ne da nobenih rezultatov. TXAA2, pa celo malo zgladi robove, ampak se vseeno vidi majhna nazobčanost. Driverji so pa 304.79 Beta.
Čudno, mogoče je samo špil takšen, ker sem tega kupil na Steamu, po priporočilu kolega, ki mi je rekel, da je dobra zgodba - ni klasična COD zgodba.
Čudno, mogoče je samo špil takšen, ker sem tega kupil na Steamu, po priporočilu kolega, ki mi je rekel, da je dobra zgodba - ni klasična COD zgodba.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
RejZoR: Če se prav spomnim, imaš ti že dve zaporedne kartice od AMDja? Serijo 5000 in 6000?
In kot uporabnik Radeona verjetno nisi "visel" na forumih, ki so namenjeni Geforce karticam. Tako si bil v "balončku," kjer si dobival informacije o Radeonih, a ne o Geforcih. Jaz sem imel tudi Radeona 5850 in sem spremljal na guru3d forumu sekcijo o Radeonih, ne pa o Geforcih. Tam sem videl, kakšni problemi se pojavljajo z CF, kakšno igro v posebnih okoliščinah,...
Sedaj pa, ko imam jaz Nvidijo, sem pa malo visel na Geforce sekciji guru3d foruma. In tam se tudi pritožujejo nad problemi. Ker uporabljam 670 komaj teden dni, sicer nisem videl veliko problemov, a na nekaj le teh sem pa naletel.
Tako da dvomim, da imajo AMDjevi Radeoni kar default več problemov. Trenutno moram vsakič, kadar poženem Spec Ops The Line, pobrisati en file, da mi dela normalno. Tega na Radeonih, kolikor vem, ni.
ps: Še vedno mi nikoli ne bo jasno, zakaj so iz Nvidia Control Panel odstranili kalibracijo monitorja. To so storili v času, ko sem imel 88gts512. Ni čudno, da potem bereš, da imajo Radeoni boljšo grafiko in podobne neumnosti.
In kot uporabnik Radeona verjetno nisi "visel" na forumih, ki so namenjeni Geforce karticam. Tako si bil v "balončku," kjer si dobival informacije o Radeonih, a ne o Geforcih. Jaz sem imel tudi Radeona 5850 in sem spremljal na guru3d forumu sekcijo o Radeonih, ne pa o Geforcih. Tam sem videl, kakšni problemi se pojavljajo z CF, kakšno igro v posebnih okoliščinah,...
Sedaj pa, ko imam jaz Nvidijo, sem pa malo visel na Geforce sekciji guru3d foruma. In tam se tudi pritožujejo nad problemi. Ker uporabljam 670 komaj teden dni, sicer nisem videl veliko problemov, a na nekaj le teh sem pa naletel.
Tako da dvomim, da imajo AMDjevi Radeoni kar default več problemov. Trenutno moram vsakič, kadar poženem Spec Ops The Line, pobrisati en file, da mi dela normalno. Tega na Radeonih, kolikor vem, ni.
ps: Še vedno mi nikoli ne bo jasno, zakaj so iz Nvidia Control Panel odstranili kalibracijo monitorja. To so storili v času, ko sem imel 88gts512. Ni čudno, da potem bereš, da imajo Radeoni boljšo grafiko in podobne neumnosti.
Zeratul ^^ ::
Ce bi kupil original ti nebi bilo treba. Cral verzijo si potegnil. Daj najnovejse driverje gor. Mora delat!!!
#yolo
fireX88 ::
dino ma tudi že grafe v ponudbi. Nisem zasledil če je kdo kaj napisal..
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
Zeratul ^^: To name leti? Na Steam forumu sem našel rešitev za Spec Ops. Popravka pa ni. BAJE se to pojavlja samo na Nvidia grafičnih. Pa v Steam klientu sem dal verify datotek, pa je vse v redu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
GrimReaper ::
Naročil ASUS 660Ti na hoh.de, res da je kar draga, 336€ s poštnino, ampak sem imel dost čakanja.
Sem pa že pred pol leta začel čakat na kartico, ki bo imela performans vsaj GTX580 (ker sem mel že prej GTX460 SLI) in bo 250€, ampak na žalost so grafične ratale fejst drage.
Sem pa že pred pol leta začel čakat na kartico, ki bo imela performans vsaj GTX580 (ker sem mel že prej GTX460 SLI) in bo 250€, ampak na žalost so grafične ratale fejst drage.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
54j0 ::
Če imaš še vedno sli gtx 460, se ti ne splača kupovati novo kartico. Razen, če se ti mudi prodati stari, dokler sta še kaj vredni...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 54j0 ()
GrimReaper je izjavil:
Naročil ASUS 660Ti na hoh.de, res da je kar draga, 336€ s poštnino, ampak sem imel dost čakanja.
A veš, da dobiš 7950 za 314,9€ + potšnina: http://www.hoh.de/hardware/grafikkarten... ?
Lp
Če imaš še vedno sli gtx 460, se ti ne splača kupovati novo kartico. Razen, če se ti mudi prodati stari, dokler sta še kaj vredni...
Sem že obe prodal, itak ni primerjave SLI in med eno kartico, to je bil zadnji SLI.
Vem da dobim Gigabyte 7950, ampak sem hotel ASUS (naj bi bla tišja, pa že pri mojih Gigabyte GTX460/ASUS HD6850 sem opazil, da je ASUS pred Gigabytom), potem pa berem da ima V1 problem z montažo hladilnika.
Pa še ASUS 660Ti velja za najtišjo kartico (enako glasna tako v idle kot load, WTF?), pokuri manj kot 7950 in še kaj bi se lahko našlo. Slaba kartica sigurno ni, edino cenejša bi bila lahko, ampak kaj češ.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GrimReaper ()
GrimReaper je izjavil:
Eh, jezst sem tud zdele vzel 7950-ko in bi lahko čakal da cene padejo ampak se mi enostavno ne da čakat. In mi ni prav nič žal tud če je bila mal dražja. Zadeva je zakon in glede na to da je GTX 660Ti podobna zadeva sem prepričan, da boš zadovoljen. Kero verzijo pa boš vzel? WindForce 3X al DirectCu ?
ASUS pa je za 319,9€... http://www.hoh.de/hardware/grafikkarten...
No sej GTX 660 Ti ni ravno fail nakup, ampak ne vem no... ko jo dobiš jo malo potestiraj in objavi rezultate - predvsem me zanima tole: https://slo-tech.com/forum/t524637/0
Lp
No sej GTX 660 Ti ni ravno fail nakup, ampak ne vem no... ko jo dobiš jo malo potestiraj in objavi rezultate - predvsem me zanima tole: https://slo-tech.com/forum/t524637/0
Lp
Webeg ::
ASUS pa je za 319,9€... http://www.hoh.de/hardware/grafikkarten...
Lp
Problem je da se ne ve ce je tole V1 ali V2 ker V1 je imel probleme z odstopanjem hladilnika...
Jst bom tud nasledn tedn narocil pa se odlocam med tole 7950 pa 660ti isti dnar, skor isti performance... Na konc bom kovanc vrgu pa upu da ce pade na 7950 ne bom mel problemov s odstopanjem hladilnika :/
freesty ::
Ce je skoraj isti performance uzami 7950, ker ima vec vrama. Pa se vedno lahko pises na hoh.de pa se pozanimas za katero verzijo kulerja gre.
Sem že jest včeraj pisal, bom tukej napisal odgovor.
Se en test 3GB verzije 660 Ti.
http://www.hardocp.com/article/2012/08/...
Zelo zanimiv zakljucek.
We also experienced the GALAXY GTX 660 Ti GC video card providing for the most part better performance than a Radeon HD 7950. While the Radeon HD 7950 can currently be found for around $319 with MIR, which is about $20 cheaper than the GALAXY GTX 660 Ti GC, it doesn't seem worth it just to save $20. The GALAXY GTX 660 Ti GC is a much better value than the Radeo HD 7950 at $339. In all our gameplay the GALAXY GTX 660 Ti GC provided a better gaming experience than the Radeon HD 7950.
http://www.hardocp.com/article/2012/08/...
Zelo zanimiv zakljucek.
We also experienced the GALAXY GTX 660 Ti GC video card providing for the most part better performance than a Radeon HD 7950. While the Radeon HD 7950 can currently be found for around $319 with MIR, which is about $20 cheaper than the GALAXY GTX 660 Ti GC, it doesn't seem worth it just to save $20. The GALAXY GTX 660 Ti GC is a much better value than the Radeo HD 7950 at $339. In all our gameplay the GALAXY GTX 660 Ti GC provided a better gaming experience than the Radeon HD 7950.
Zelo zanimiv zakljucek.
We will see... vsekakor je/bo cena najbolj pomemben faktor.
Lp
Res je, zal pri nas tele 3GB verzije verjetno ne bodo na voljo, ce pa ze, pa bodo bistveno drazje, tako pa padejo ze v 670 rang. Npr evga pri AGT.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD Radeon HD 7900 (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Strojna oprema | 340223 (220176) | rdecaluc |
» | Nvidia Geforce GTX 7xx (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Strojna oprema | 128174 (103186) | Pro_moted |
» | AMD-jeve kartice spet cenejše (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 26927 (23021) | Shkorc |
» | Nvidia predstavila prvega keplerja: GTX 680Oddelek: Novice / Grafične kartice | 15447 (12554) | Isotropic |