Forum » Kaj kupiti » The problem with SeaSonic/Corsair
The problem with SeaSonic/Corsair
kuglvinkl ::
Zlo zanimiva debata: http://www.overclock.net/t/1177728/the-...
Priznam, vidim samo še Seasonicovo X serijo.
Priznam, vidim samo še Seasonicovo X serijo.
kmetek ::
Just don't settle for Corsair or SeaSonic as a default. The consequences could be dire in the long run.
kuglvinkl ::
Ja, jeba je samo v tem, zakaj naj npr. ravno jaz vztrajam na Enermaxih :). Ki sem jih imel precej, zadnji na maig kišti je star 5 let in dela kot šus. Za naslednji rig je pa planiran X. Z razlogom.
RejZoR ::
Corsair ima vglavnem CWT kot OEM za njihove napajalnike. Pa tud sicer, zakaj ne? Edino kar oka v tistem postu je, da je to slabo za biznis. Ziher dela za konkurenčno firmo. Jebi ga, Corsair ima dobre PSU-je.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
dela ::
Je pa lepo videt, da je vsaj možno, da kvalitetna konkurenca prihaja iz nepričakovanih smeri, (celo iz Huntkeya, znanega po najbolj zanič LC-jih, lahko pridejo kvalitetni izdelki). Okej, cena in dobavljivost za nas še ne štimata.
Superflower hvalijo zadnje čase, glede LC-jev pa že skoz govorim, da so za denar čist super zadeve. Sploh LC-550W so bili eni izmed najbolj prodajanih in so se čist fino obnesli. Tistega, ki sem ga imel, sem prodal frendu in ga uporablja še vedno. Star pa je 8 let. Edino kar sem v tem času naredil je to, da sem nanovo podmazal ležaj v ventilatorju, ker je bil čist suh.
Anteci, Enermaxi in slično me nikoli niso pritegnili. In ko sem kupoval PSU je bil Corsair HX750 ravno best bang for buck v svojem razredu in tud rezultati so bili odlični. Poleg tega pa sem rabil modularca zarad micro atx ohišja...
Anteci, Enermaxi in slično me nikoli niso pritegnili. In ko sem kupoval PSU je bil Corsair HX750 ravno best bang for buck v svojem razredu in tud rezultati so bili odlični. Poleg tega pa sem rabil modularca zarad micro atx ohišja...
Ja, ampak ne pri nas... Pri nas vglavnem dobiš samo 2 leti na vse, tud če proizvajalec daje 300 let garancije... Res redke stvari imajo dejansko enako kot v tujini. Če pa bi ga poslal direktno na Corsair pa mislim da bi upoštevali 7 let.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri napajalnik? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Kaj kupiti | 86698 (6651) | OK.d |
» | Napajalnik (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Kaj kupiti | 147409 (83068) | Riff |
» | Težave z napajalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2922 (2661) | d4vid |
» | Kateri napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 6873 (5748) | rkajtn |
» | problem...PSU?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4574 (4048) | deadbeef |