» »

The problem with SeaSonic/Corsair

The problem with SeaSonic/Corsair

kuglvinkl ::

Zlo zanimiva debata: http://www.overclock.net/t/1177728/the-...

Priznam, vidim samo še Seasonicovo X serijo.

kmetek ::

Just don't settle for Corsair or SeaSonic as a default. The consequences could be dire in the long run.

kuglvinkl ::

Ja, jeba je samo v tem, zakaj naj npr. ravno jaz vztrajam na Enermaxih :). Ki sem jih imel precej, zadnji na maig kišti je star 5 let in dela kot šus. Za naslednji rig je pa planiran X. Z razlogom.

RejZoR ::

Corsair ima vglavnem CWT kot OEM za njihove napajalnike. Pa tud sicer, zakaj ne? Edino kar oka v tistem postu je, da je to slabo za biznis. Ziher dela za konkurenčno firmo. Jebi ga, Corsair ima dobre PSU-je.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

dela ::

Je pa lepo videt, da je vsaj možno, da kvalitetna konkurenca prihaja iz nepričakovanih smeri, (celo iz Huntkeya, znanega po najbolj zanič LC-jih, lahko pridejo kvalitetni izdelki). Okej, cena in dobavljivost za nas še ne štimata.

Tile Superflower zgledajo kewl.

Superflower hvalijo zadnje čase, glede LC-jev pa že skoz govorim, da so za denar čist super zadeve. Sploh LC-550W so bili eni izmed najbolj prodajanih in so se čist fino obnesli. Tistega, ki sem ga imel, sem prodal frendu in ga uporablja še vedno. Star pa je 8 let. Edino kar sem v tem času naredil je to, da sem nanovo podmazal ležaj v ventilatorju, ker je bil čist suh.

Anteci, Enermaxi in slično me nikoli niso pritegnili. In ko sem kupoval PSU je bil Corsair HX750 ravno best bang for buck v svojem razredu in tud rezultati so bili odlični. Poleg tega pa sem rabil modularca zarad micro atx ohišja...

HX serija ima celo 7 letno garancijo a ne?

Ja, ampak ne pri nas... Pri nas vglavnem dobiš samo 2 leti na vse, tud če proizvajalec daje 300 let garancije... Res redke stvari imajo dejansko enako kot v tujini. Če pa bi ga poslal direktno na Corsair pa mislim da bi upoštevali 7 let.

Ja to sem dobil odgovor isto, pri nas nad 2 leti dvignejo roke 8-O

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri napajalnik? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Kaj kupiti
43186695 (6648) OK.d
»

Napajalnik (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

948147409 (83068) Riff
»

Težave z napajalnikom

Oddelek: Pomoč in nasveti
232921 (2660) d4vid
»

Kateri napajalnik?

466873 (5748) rkajtn
»

problem...PSU?