Forum » Pomoč in nasveti » Tano player se ne zažene
Tano player se ne zažene
lampa ::
Pozdravljeni,uporabljam zadnjo verzijo ubunta in zadnjo verzijo tano playerja.
Tano player je lepo deloval, dokler mu nisem vstavil druge playliste zaradi pop non-stop.
Po tistem ga ne morem več zagnati,okence se sicer pojavi za sekundo ,to pa je tudi vse.
Ponovna namestitev ne pomaga,pobrisal sem vse,kar sem našel v zvezi s playerjem pa nič.
Predlogi kaj mi je storiti so dobrodošli,saj je player uporaben in ga rabim.
Lp
lampa
Tano player je lepo deloval, dokler mu nisem vstavil druge playliste zaradi pop non-stop.
Po tistem ga ne morem več zagnati,okence se sicer pojavi za sekundo ,to pa je tudi vse.
Ponovna namestitev ne pomaga,pobrisal sem vse,kar sem našel v zvezi s playerjem pa nič.
Predlogi kaj mi je storiti so dobrodošli,saj je player uporaben in ga rabim.
Lp
lampa
lampa ::
Sem rešil problem,pobrisal sem konfiguracijsko datoteko in je štartal od nule (čarovnik in to).
LP
lampa
LP
lampa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol tv nedelovanje določenih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 4964 (3516) | futune |
» | Kam naj zvežem/vklopim to žico, da bo žarnica svetila?Oddelek: Loža | 3782 (3234) | matobeli |
» | Tarock.us - Strežnik za igranje tarokaOddelek: Igre | 7356 (6623) | VoidRay |
» | samsung galaxy ¨ problem nujnoOddelek: Mobilne tehnologije | 787 (543) | lampa |
» | Kako naj namestim Ubuntu?Oddelek: Operacijski sistemi | 2944 (2339) | Icematxyz |