Forum » Zvok in slika » Zvok iz TV na HK
Zvok iz TV na HK
aleg55069 ::
Pozdravljeni,
prosim za pomoč pri povezavi TV, HK, DVB-C pretvornik.
Po prehodu na optično kabelsko TV sem za ogled digitalnih kanalov namestil DVB-C pretvornik, ki sem ga povezal s TV preko HDMI-ja. HK imam povezan s TV preko SCART, ina pa s kablom, ki ima rdečo in belo bananco. Če želim poslušat TV zvok preko HK mi ne dela. Zdej me pa zanima če sem prej opisan kabel vtaknil v napačne luknje na TV oz. ali povežem s tem kablom HK in DVB-C?
Hvala za odgovore
prosim za pomoč pri povezavi TV, HK, DVB-C pretvornik.
Po prehodu na optično kabelsko TV sem za ogled digitalnih kanalov namestil DVB-C pretvornik, ki sem ga povezal s TV preko HDMI-ja. HK imam povezan s TV preko SCART, ina pa s kablom, ki ima rdečo in belo bananco. Če želim poslušat TV zvok preko HK mi ne dela. Zdej me pa zanima če sem prej opisan kabel vtaknil v napačne luknje na TV oz. ali povežem s tem kablom HK in DVB-C?
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB TV kartica Gigabyte U7300 PomočOddelek: Zvok in slika | 5375 (1880) | mstrax |
» | Kateri 32" LED televizor za starejše?Oddelek: Zvok in slika | 3391 (2941) | diNero |
» | LCD TV, akcija v leclercuOddelek: Zvok in slika | 5175 (4411) | prox |
» | DVB-C napravaOddelek: Zvok in slika | 2659 (2459) | Tody |
» | Nov članek: DVB-T pod LinuxomOddelek: Novice / Nova vsebina | 5102 (3659) | Alexius Heristalski |