Forum » Pomoč in nasveti » WIN_spool2.dll NA POMOČ!
WIN_spool2.dll NA POMOČ!
scenic ::
Norton mi javi, da je omenjena datoteka okužena PWSteal.Trojan. virusom, ki ga ne more zbrisati, dati v karanteno samo prepreči dostop do nje.
ko jo najdem je tudi jaz ne morem zbrisati.
Kaj sploh lahko naredim?
Hvala
Scenic
ko jo najdem je tudi jaz ne morem zbrisati.
Kaj sploh lahko naredim?
Hvala
Scenic
Highlag ::
Če najde antivirusni program virus, ki ga ne more odstraniti lepo obišči internetno stran antivirusnega programa, ter poišči opis virusa. Tam boš našel ponavadi tudi navodila za odstrantitev virusa oziroma napotke kaj storiti.
Če pa misliš, da ti bomo pomagali tule boš moral napisati vsaj še verzijo oken, ki jih uporabljaš.
Če pa misliš, da ti bomo pomagali tule boš moral napisati vsaj še verzijo oken, ki jih uporabljaš.
scenic ::
Ja hvala za trud, na OS sem res pozabil je XP prof. slovenski SP1.
Na webu sem že nekaj našel pa se mi zdi komplicirano. Če zaženem "iskanje" mi te datoteke sploh ne najde, da bi jo izbrisal kljub temu, da sem omogočil prikaži tudi skrite datoteke.
Ali bo šlo ?
Scenic
Na webu sem že nekaj našel pa se mi zdi komplicirano. Če zaženem "iskanje" mi te datoteke sploh ne najde, da bi jo izbrisal kljub temu, da sem omogočil prikaži tudi skrite datoteke.
Ali bo šlo ?
Scenic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | aktivnost zazipanega virusaOddelek: Programska oprema | 2192 (1674) | WizzardOfOZ |
» | Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 62337 (48137) | d4vid |
» | Nod 32 mi je našel 235 virusov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1529 (1063) | Azrael |
» | Izšel Norton Antivirus 2004Oddelek: Novice / Varnost | 2669 (2669) | lipicanec |
» | Počasna zadeva - zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (904) | boštjan |