Forum » Mobilne tehnologije » PC Companion
PC Companion
weasel ::
A lahko kdo naloži oz. sporoči vir, kjer bi lahko dobil delujoč program PC Companion, katerega rabim pri posodobitvi moje Xperie Mini na Ice Cream Sandwich? z uradne strani mi sploh ne dela inštalacija, če pa ga poskusim inštalirat s telefonom, pa mi napiše, da inštalacija gonilnikov ni bila uspešno naložena.
SkyEye90 ::
Jaz ga imam z uradne strani, pa mi na enem računalniku ne zazna telefona, na drugem pa dela normalno.
Sicer posodobitev na Ice Cream Sandwich še ni in bo v prihodnjem letu, še ni datuma.
PS: zadnja posodobitev je 2.3.4 (fotoaparat omogoča panoramo, panoramo 3D, med snemanjem videa dela zoom). Če imaš to, potem ti ni potrebno posodabljati še nekaj časa.
Sicer posodobitev na Ice Cream Sandwich še ni in bo v prihodnjem letu, še ni datuma.
PS: zadnja posodobitev je 2.3.4 (fotoaparat omogoča panoramo, panoramo 3D, med snemanjem videa dela zoom). Če imaš to, potem ti ni potrebno posodabljati še nekaj časa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkyEye90 ()
4.0.2.A.0.42 ... sem pa mislil, da je že ICS :D a se ga da posodobit brez tega programa? da bi kr prek wi-fija sneu, pa inštaliru kr s telefonom? Sem čisto nov z androidom, tako da mi oprostite, če sem še malo butast :P
4.0.2.A.0.42 je zadnja verzija ja. Preko WiFi ne gre, tudi v meniju telefona ko greš pod Update center ni nikoli nič novega, pa če tudi je zunaj novejša verzija Androida. Tako da v vsakem primeru moraš posodobiti s PC Companion.
Zdej pa upejmo, da bo Ice Cream čim prej pripravljen :D
Zdej pa upejmo, da bo Ice Cream čim prej pripravljen :D
Ko sem kupil telefon, mi je vedno v obvestilih in v update- centru kazalo, da je možna novejša posodobitev. Snel sem jo preko wi-fija in se je inštalirala brez kakršnega koli problema. Za ta korak sem se odločil, ker ne glede na to, da mi je uspelo inštalirat Companiona, so bili še zmeraj neki problemi pri posodobitvi telefona (navodilo je bilo, da ga izklopim iz USB-ja, počakam 5 sekund, nato pa ponovno vklopim v USB, vendar ob tem držim gumb za zmanjšanje glasnosti. Nato se ni nič zgodilo, zato sem obupal :D Je pa zdaj posodobljen preko wi-fija.
Aja? Jaz sem vedno gledal v Update center na telefonu, pa mi je zmeraj pisalo, da imam najnovejšo programsko opremo. Takoj za tem ga priklopim preko PC Companion, pa mi napiše da je novejša verzija. Že 2x se mi je to zgodilo. Potem le meni preko WiFi-ja nikoli nič ne zazna, čudno. Imam pa tudi Xperio mini.
No, v glavnem da je zadnja verzija in da dela odlično (:
No, v glavnem da je zadnja verzija in da dela odlično (:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto-navigacijaOddelek: Omrežja in internet | 9185 (8697) | shadeX |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40003 (27231) | Vajenc |
» | Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC SOddelek: Mobilne tehnologije | 7748 (5651) | black ice |
» | Sony Ericsson Xperia Arc (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21799 (8982) | cordoba |
» | Update in rootanje SE Xperia RayOddelek: Mobilne tehnologije | 966 (833) | matjash |