» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
119 / 194
»»

hojnikb ::

ja, b-key bi mogu v teoriji podpirat tako sata kot x2 pci-e ssdje. Nisn pa dejansko stestiral b-key ssdja, tako da nemorn to potrdit.

sata pa 100% deluje, ker sicer je tak slot pointless.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

bajsibajsi ::

Trenutno je v Hoferju dober in zelo ugoden polnilec akumulatorjev https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba... Ima funkcije, ki jih imajo, 50 in vec evrov, drazji polnilci.

Dr_M ::

bajsibajsi je izjavil:

Trenutno je v Hoferju dober in zelo ugoden polnilec akumulatorjev https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba... Ima funkcije, ki jih imajo, 50 in vec evrov, drazji polnilci.

Pa tole dela? Sem imel teviona, katasrofa od polnilca. Vecinoma sploh ni hotel polnit, samo standby lucka je gorela in to je to. Ce sem bil dovolj ustrajen, je po ene pol ure zacel polnit, vecinoma pa ne. Pol je pa 3x na tla "padel" in dokoncno nehal delat.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

d4vid ::

Eh, moj polnilec je cist kul. Trafo pa greatz pa vecinoma napolni akumulatorje brez problema. Moje izkusnje so, da bolj kot so razni polnilci pametni, slabse je. Npr razni za laptope, ki sami dolocajo napetost. Ali pa za baterije. S starimi sem se nepolnilne baterije napolnil za v daljinca, da je delal se nekaj casa. Sedanji pametni se polnilnih noce polnit vcasih.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Nevem no, fotrov ctek dela ze mnogo let bp.

Matko ::

bajsibajsi je izjavil:

Testiral pred leti in je izmeril popolnoma napačno napetost AKU-ja. Nisem tvegal in vrnil.

misek ::

Na elektronik.si forumu so zadovoljni s tem polnilcem: http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtop...

eales ::

Dr_M je izjavil:

bajsibajsi je izjavil:

Pa tole dela? Sem imel teviona, katasrofa od polnilca. Vecinoma sploh ni hotel polnit, samo standby lucka je gorela in to je to. Ce sem bil dovolj ustrajen, je po ene pol ure zacel polnit, vecinoma pa ne. Pol je pa 3x na tla "padel" in dokoncno nehal delat.

Imam točno tega že par let in sem izredno zadovoljen. Mogoče polni malo počasneje kot dražji modeli, ampak za ta denar je super. Do sedaj nisem imel nobenih težav pa sem že velikokrat napolnil akumulator.

OK.d ::

Kako priklopiš polnilec na akumulator, če se ta nahaja v avtu-direkt na kleme?
LPOK.d

matobeli ::

Najbolš, sam spucej mal prej.

eales je izjavil:

Dr_M je izjavil:

bajsibajsi je izjavil:

Imam točno tega že par let in sem izredno zadovoljen. Mogoče polni malo počasneje kot dražji modeli, ampak za ta denar je super. Do sedaj nisem imel nobenih težav pa sem že velikokrat napolnil akumulator.

Sem ga nabavil prejsnji teden, danes pa prvic priklopil. Zaenkrat vse ok. Ce bo se tako naprej, je to res super za tak denar, za razliko od teviona.

koyotee ::

Ko moras enkrat zaceti polniti akumulator, bo slej ko prej zanič in potreben menjave.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Ja jebiga, se ne vozim z motorjem pozimi.

BorutK-73 ::

OK.d je izjavil:

Kako priklopiš polnilec na akumulator, če se ta nahaja v avtu-direkt na kleme?

Prej odklopi kleme od avta.

mat xxl ::

Borut ni nobene potrebe za to, to je bilo včasih, danes pa so polnilci dobro usmerjeni ! Je pa to dobro če uporabimo, kak star polnilec.

Stari maček ::

koyotee je izjavil:

Stari maček je izjavil:

koyotee je izjavil:

Stari maček je izjavil:

matobeli je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Hofer 18 V mašinca je ok za ta denar. Verjetno je 1,5Ah NiMh baterija. Škoda da nista dve bateriji v paketu, mogoče za par eur več.

NiMh je za dedke :P

zmogljiva 18-V litij-ionska baterija

Dedki uporabljamo NiCd...ki po 10 letih neprekinjene uporabe še vedno delujejo!

Za 3x na leto je res vseeno če je nicd.

http://gizmodo.com/5700760/5-things-to-...

Toliko vijakov, kot jih je ta Makita prevrtela, ti še videl nisi. Nisem teoretik ampak z njo delam v firmi!

Ocitno zlo sparate v vasi firmi :)

To, kar ti imenuješ šparanje, je v razvitih ekonomijah poimenovano racionalno poslovanje. Zato imamo na firmi že 10 let enake cene produktov, pa nobenega kredita. Ne vem, zakaj bi kupoval drugo, če stara dela bp? Ima dva akumulatorja in medtem, ko se en polni, normalno delaš z drugim. Sicer pa na tvojem linku piše: " The same tool kit that might be $275 with Li-ion batteries would only be $150 with NiCad.". Eni očitno preberete le tisto, kar vam ustreza.

m0LN4r ::

Samo v vednost, enkrat sem avto imel sparkiran za 5 dni pod snegom pa nisem videl, da gorijo lucke notr za potnike,
meni se je orginal akumulator star 9 let spraznil, do te mere, da mi onbooard kompjuter vec nic ni prikazal in elektronski odklep sploh ni reagiral.

Akumulator sem napolnil s temle 24ur: https://www.vidaxl.si/p/402360/grundig-...
Ne vem ce je isti, ampak izgleda identicno in stal je tudi isto.

No ta akumulator je potem se delal brez problema 3 leta, potem sem ga pa iz avta prestavil na Steyr 1957 traktor, pa se vedno dela. Edino tam ga polnimo 2x letno, ker traktor redkokdaj uporabimo pa dinamo tut ni the best za filanje.

Tako, da niti ni bedarija. Doma smo se s tem polnilcem izognili nakupu akumulatorjev. Prej smo jih menjavali po tekocem traku.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Stari maček je izjavil:

koyotee je izjavil:

Stari maček je izjavil:

koyotee je izjavil:

Stari maček je izjavil:

matobeli je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Hofer 18 V mašinca je ok za ta denar. Verjetno je 1,5Ah NiMh baterija. Škoda da nista dve bateriji v paketu, mogoče za par eur več.

NiMh je za dedke :P

zmogljiva 18-V litij-ionska baterija

Dedki uporabljamo NiCd...ki po 10 letih neprekinjene uporabe še vedno delujejo!

Za 3x na leto je res vseeno če je nicd.

http://gizmodo.com/5700760/5-things-to-...

Toliko vijakov, kot jih je ta Makita prevrtela, ti še videl nisi. Nisem teoretik ampak z njo delam v firmi!

Ocitno zlo sparate v vasi firmi :)

To, kar ti imenuješ šparanje, je v razvitih ekonomijah poimenovano racionalno poslovanje. Zato imamo na firmi že 10 let enake cene produktov, pa nobenega kredita. Ne vem, zakaj bi kupoval drugo, če stara dela bp? Ima dva akumulatorja in medtem, ko se en polni, normalno delaš z drugim. Sicer pa na tvojem linku piše: " The same tool kit that might be $275 with Li-ion batteries would only be $150 with NiCad.". Eni očitno preberete le tisto, kar vam ustreza.

Cene liion so padle, ostalo pa še vedno drži.
6 kom 2500mah 20A liion dobiš za 30€.
Rear DVD collector!
JTD power!

Ja, pa ne v packu za orodje. Npr. za dewalt je nadomestna baterija z Li-ion nekih 100+EUR
zlatarji pač, klonov pa še nisem znal najt (gre se za li-ion baterije ki bi nadomestile stare Nimh v strejših verzijah orodja)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

Rear DVD collector!
JTD power!

ne, to je trenutni model, za starejše bi rabil.

eh, sem našel, zgleda je v zadnje 3/4 leta kitajska začela delat klone. Sweet
http://www.ebay.co.uk/itm/New-DeWalt-DC...

bajsibajsi ::

koyotee je izjavil:

Ko moras enkrat zaceti polniti akumulator, bo slej ko prej zanič in potreben menjave.

Pri motorju ni tako, saj ga je potrebno polniti, ko ni sezone.

TH321 ::

Ali je kdo od vas že menjal komponente pri Hoferjevem (Medion) laptopu? Ostal mi je en SSD 256gb in bi ga vgradil v Mediona, ki pa je (bo) v garanciji še dobri dve leti. Laptop ima namreč 2 diska - enega SSD 128gb in navadnega 1TB. 256gb SSD bi zamenjal za navadni disk.

Kako je s tem menjavam in garancijo? Hvala vnaprej za odgovore.

Han ::

Kar lahko sam zamenjaš (disk) ali dodaš (ram), ne da bi pri tem poškodoval računalnik, garancija ostane. So pa Medion prenosniki precej zoprni za odpirat.

sploh ne, 5 sraufov in mas vse dostopno, vsaj pri p6660
#brezpodpisa

Prejšnjo Akoyo E6416 (MD 99544) je bilo kar muka odpret, ker je imel pokrov še en plastičen zatič, ki brez zvijanja pokrova oziroma uporabe dodatnega orodja ni popustil...

D3m0r4l1z3d ::

ne vem, zakaj rabijo še plastične zatiče, če so 4 ali več šraufi
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Zato ker Kitajci (Lenovo) štedijo z vijaki...

TRIROG ::

Ve kdo kako se / če se tole obnese? Je vredno denarja?
Edit recimo v primerjavi z Nexusom 7 (1.gen)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TRIROG ()

Glede na specifikacije je tam kjer nexus7 2012

danielkreg ::

TRIROG je izjavil:

Ve kdo kako se / če se tole obnese? Je vredno denarja?
Edit recimo v primerjavi z Nexusom 7 (1.gen)

Nexus 7 2012 je počasen zaradi nand spomina. Kaj ima to noter, nimam pojma.

procesor Intel® Atom™ Z3735G (do 1,83 GHz), je skoraj gotovo tudi tu blokiran na 1.3 GHz, kot na stickih, ker se pregreje brez hlajenja. Morda ima tablica ventilator, kar spet ni ravno prebavljivo.

100x raje vzemi kakšnega rabljenega Nexusa novejše generacije, ali cherry tablico, če že hočeš Windowse. Tablice ne crkujejo kaj prida, vsaj če sodim po mojem Galaxy Tab 2, ki je že precej let navit za 50% in v uporabi skoraj vsak dan. Baterija tudi začuda zdrži isto kot 1. dan.

fireX88 ::

meni so se dve hoferjeve stvari v roku enega tedna zjeb.. USB, k je bil ne dolgo v ponudbi se sploh ne odziva. ko ga dam v pc, piše da ga naj formatiram, vendar formatiranje ne pomaga. Kot pogon piše "neznan nosilec".
Drugi je pa pc AKOYA S2218. Če ga imam nekje na hladnem se tipkovnica dvigne - kot da bi se napihnila (pri delu tipkovnice Q W E A S D Y X C). Ko se pc segrej se tudi tipkovnica postavi normalno, kar je pa precej moteče. Pa še zaradi tega je vmes med črkami počila plastika. Tako da oboje roma nazaj v Hofer..
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Bud_Bundy ::

^Vau, meni se je isto zgodilo z USB-jem. Sem ga zamenjal(mogoče bi moral vzeti denar, lol)

facepalm ::

fireX88 je kaksna moznost, da bi za okvare bila kriva vlaga v prostoru?
na usbju komot kondenzira na (hladnih) kontaktih. ce ga takrat vstavis v pc, se lahko pokvari.
problem s tipkovnico pa je sploh sumljiv, da bi bila za okvaro kriva vlaga.

Teli USB kljucki so bolj svoh, meni sta v enmu mescu 2 crknila (zlata, 64GB) Nobene posebne vlage ipd. Eden je bil v routerju, drug pa samo kdaj pa kdaj na comp priklopljen.

Meni dela 64GB (tisti z 125MBs reada) kupljen late 2014 BP.
Uporabljen praktično vsak dan.

meni so se dve hoferjeve stvari v roku enega tedna zjeb.. USB, k je bil ne dolgo v ponudbi se sploh ne odziva. ko ga dam v pc, piše da ga naj formatiram, vendar formatiranje ne pomaga. Kot pogon piše "neznan nosilec".

to se da rešit z MPtoolom...
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

Hja, ne vem ti povedat, ce je bil kljucek kje na vlagi. Star pa je priblizno 3 tedne.. Kar se pa tice pc-ja pa je ta problem ze od vsega zacetka (prvo uro, ko sem ga iz poslovalnice prinesel je bila napaka/tezava vidna). Takrat sem ga zares potreboval in ga nisem vracal, sedaj bi pa garancijo uveljavil, ker mi gre ze posteno na k.. Sej ko se pc segreje, gre tudi tipkovnica v normalen polozaj in je cist ok..

res probi se poigrat z mptoolom (točno katerim boš videl z chipgeniusom).

al pa če ga neseš na garancijo
#brezpodpisa

Alamar ::

Kmalu

42,5 inch Medion smart TV - 369 EUR
HD IP nadzorna kamera - 70 EUR
Medion core i3-6100, 4GB DDR4, 1TB, Win10 - 399 EUR
e-bike doseg 80km - 949 EUR
e-bike doseg 100km - 1049 EUR
...

a medion bo enak kot januarja, sam da brez grafike ?
#brezpodpisa

Alamar ::

Ne vem na točno katerega ciljaš, a januarja je bil stacionarc s precej več vsebine, če se ne motim (8GB ram, SSD 2TB).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alamar ()

uff ,spregledal da gre za namizen i3.. nevermind

Sem sprva mislil, da gre tole za akoyo p6660 brez nvidia grafike in navadnim 1tb diskom
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

Zanima me kamera, ki bo naslednji teden (17.3) v prodaji. Ima kdo kaj podobnega? Zanima me, kako stvar deluje in ali je mozno snemanje v realnem času (na disk)? Ter kako se to poveže, da deluje? In, ali je možno, da te obvesti preko smsja (slika), da se nekaj dogaja? Je kakšna boljša alternativa?

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Jebac18 ::

zanima me kako je z tem računalnikom, ki bo v hoferju ??? treba bo neki uzet in ta je za svojo ceno primeren, ne bo se delalo nič zahtevnega malo worda, brskanja po internetu... sedaj me zanima samo še kateri word je v teh windowsih 10 ???... word nima veze veliko z office 365 al kako je s tem ???

office 365 je varjanta offica z letno naročnino. Z windows 10 ne pride noben office, to je treba posebaj kupit.

Če rabiš sestavljen računalnik z windowsi, potem se to recimo splača..
#brezpodpisa

torej če prav razumem imaš možnost samo kupit word pa te zadeve brezplačno jih ne morš dobit ..gre se za firmo...

lahko dobiš zastonj v obliki libreoffice.
#brezpodpisa

super hvala za to alternativo potem pa grem kar v nakup :)

Motion ::

Jebac18 je izjavil:

torej če prav razumem imaš možnost samo kupit word pa te zadeve brezplačno jih ne morš dobit ..gre se za firmo...

Eno leto ti častijo naročnino nato morš plačat oziroma dobit alternativo.

Pithlit ::

Eh za večino opravil je libre dovolj dober. Ni se treba it overkill z mso če nočeš (oz. hočeš imet stvar zastonj).
Life is as complicated as we make it...
««
119 / 194
»»