» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
28 / 194
»»

FlyingBee ::

torej http://www.hofer.si/si/media/offers/01_...

na internetni strani po posebna ponudba od 28.10. pa ni tega prenosnika, le tablica
http://www.hofer.si/si/html/offers/pose...

WTF

Alamar ::

Pač ni še updatano, saj bo šele čez en teden v ponudbi. Večkrat kaj dodajo ali odvzamejo.

Shkorc ::

Pa je vredu nakup tale prenosnik?

forest_guy ::

Resno razmišljam o tej Hoferjevi tablici. Nisem zahteven uporabnik (za zahtevnejšo uporabo imam tako ali tako prenosnik), tablico bi si omislil predvsem za branje zapiskov, pdf-jev pa mogoče za kakšno brskanje po internetu pred spanjem in takšna manj zahtevna opravila (za druga opravila pride prav prenosnik). Zato bi rad potrditev, da mi bo ta tablica dobro služila. Vaše mnenje?

Morda ve kdo kakšna je avtonomija pri takšni uporabi?

Zgodovina sprememb…

Spock83 ::

Shkorc je izjavil:

Pa je vredu nakup tale prenosnik?

Po specifikacijaja/cena/garancija je odličen. Za ta denar ne vem če lahko kaj boljšega kupiš.

kixs ::

Za simple uporabo je vsaka tablica dovolj dobra. Imam nekaj let stari Archos 101 (10") in mi se vedno dobro sluzi. Proti danasnjim najcenejsim je veliko slabsi (256mb rama, 1ghz proc...). Uporabljam obcasno za srfanje, kaksen pdf, kaksen film (ne HD) in risanke - vecinoma na poti. Baterija je po treh letih se vedno zelo dobra, drzi kaksih 5-6 ur (na pamet receno, v glavnem dovolj dolgo, da vcasih pozabim kje je napajalec).

Ce bi danes kupoval, bi imel naslednje zahteve: IPS zaslon (ali podoben z dobrimi vidmini koti) in locljivost vsaj 1280x, ostalo ni vec tako pomembno, saj vecinoma dobis najmanj dual-core in 1gb rama. Baterija pa je fino, ce drzi vsaj en dan ob zmerni uporabi oz. non-stop 5-6 - ceprav ne vem kaj bi delal non-stop za tablico toliko casa.

lp

GA_PI ::

Moja hitra izkušnja z Medion USB ključki. Leta 2010 sem kupil 2 8GB, vse vredu in prav do letos poleti ko je crknil prvi, danes pa še drugi. Grem iskat račun in kupljena sta bila aprila 2010. Kaj mi sedaj nuca 3 letna garancija če potem takoj crknejo :D

izbrisiracun ::

@GA PI
Meni je isto zunanji disk 1 mesec po garanciji začel šrotat, ampak dobro tukaj gre za gibljive dele in ni bil vedno čisto pri miru med delovanjem.

tiran2000 ::

ERAZER(R) X7820 kupil tole v Hoferju, ga malo nadgradil (dal nove rame notri in SSD disk)... dela ko ŠUS... Imam ga malo več kot pol leta, vse štima! Mam dobro mnenje o Medionu (zaenkrat)...

seminal ::

Mene zanima za tale ključek 32gb od mediona če je vredu oz. kakšne so hitrosti?
LP

medenko ::

forest_guy je izjavil:

Resno razmišljam o tej Hoferjevi tablici. Nisem zahteven uporabnik (za zahtevnejšo uporabo imam tako ali tako prenosnik), tablico bi si omislil predvsem za branje zapiskov, pdf-jev pa mogoče za kakšno brskanje po internetu pred spanjem in takšna manj zahtevna opravila (za druga opravila pride prav prenosnik). Zato bi rad potrditev, da mi bo ta tablica dobro služila. Vaše mnenje?

3x smo napisali, da je comshopova boljša izbira.

HighBane ::

medenko je izjavil:

forest_guy je izjavil:

3x smo napisali, da je comshopova boljša izbira.

Glavni razlog, ker dobiš še torbico zraven?? In zakaj govoriš o sebi v množini?
Osebno mi je bolj pomembno 3 leta garancije pri taki poceni zadevi.
Za hoferjovo tablico je par ljudi navedelo, da ima baterijo za okoli 4 ure uporabe, kar se mi zdi nekam malo.

Ima kdo mogoče izkušnje z Hoferjevimi žarnicami z modro-belo svetlobo. Zanima me, kakšna je svetilnost napram običajnim, saj so te poceni blue variante ponavadi prevlečene z neko snovjo in imajo posledično manjšo svetilnost.

https://www.hofer.si/si/html/offers/58_...

šernk ::

Razlike z drugimi je ni. Več kot jasno je da če želiš večjo svetilnost svetloba ne more biti hladno bela, saj za slednjo potrebuješ filtre in slednji zmanjšajo svetilnost.

žarnica je žarnica izbirat moraš med:
A) močno svetlobo in kratko življensko dobo
B) modro a šibkejšo svetlobo in kratko življensko dobo
C) manj svetlobe in daljšo življensko dobo

žal nimajo H1 žarnic, drugače bi že kdaj prešaltal z kratkimi na hoferjeve longlife, z dolgimi pa na premium. 6€ za 2 žarnici je v rangu najcenejših. Kdo izdeluje te žarnice za hofer ne vem, hišne so od osrama, tako da morda te tudi.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Ne želim večjo svetilnost, le primerljivo z običajnimi žarnicami. Kakšna je pa svetloba? Piše na njih da je hladno belo-modra. Je bela, ali je še vedno rumenkast ton?

medenko ::

torbico
ips zaslon
resolucija

zrataj4201 ::

Alamar je izjavil:

Ne želim večjo svetilnost, le primerljivo z običajnimi žarnicami. Kakšna je pa svetloba? Piše na njih da je hladno belo-modra. Je bela, ali je še vedno rumenkast ton?

Jaz sem kupil poceni xsenon kit z 4300 svetlobo.Pazi, da bodo luči nastavljene pravilno, saj večini sveti previsoko in se pri predelavi na xenon zelo pozna. Dolgih luči verjetno ne boš več potreboval, saj bodo kratke že dovolj.
Je pa res, da si vzami kakšno žarnico rezerve, saj poceni kit je pač poceni.
Moj je za 40eur.Kit za 80eur ni nič boljši.Boljši je nad 150 eurov, to pa že nima smisla več.

Ne nucam tega, hvala. Le zanima me, če imajo te Hoferjeve Cold Blue žarnice lepo belo svetlobo in hkrati sprejemljivo dobro svetijo. Rabim poceni par žarnic za rezervo, da ne kupujem premium znamk za 5x ceno.

nUUb ::

Ali sem edini, ki jih xenon žarnice blazno motijo ponoči? Morda zaradi očal. V primerjavi z navadnimi žarnicami, vidim na cesto vsaj enkrat manj z avtomobili, ki imajo xenon žarnice.
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz

BlackMaX ::

nUUb je izjavil:

Ali sem edini, ki jih xenon žarnice blazno motijo ponoči? Morda zaradi očal. V primerjavi z navadnimi žarnicami, vidim na cesto vsaj enkrat manj z avtomobili, ki imajo xenon žarnice.

Se strinjam, vendar tudi jaz imam očala.

MrStein ::

MrStein je izjavil:

roko11111 je izjavil:

js bi pa sam vprašal če ma kir kake izkušnje s tem USBjem če se splača?: https://www.hofer.si/si/html/product_ra...

Glede na to da se še prodaja Verbatim pinstripe 32 GB za 20 ali celo 30 EUR, je to bomba.
(Ta Pinstripe je USB 2.0 in piše 4 MB/s - sem že objavil test, evo slike :

(če slučajno imageshack umakne sliko: branje 9,3 MB/s na seq in 512K, ter 4,2 MB/s na 4K,
Pisanje: 4 / 0,6 / 0,006 )

Ki je vmes tudi že crknil. :P
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

wolf123 ::

seminal je izjavil:

Mene zanima za tale ključek 32gb od mediona če je vredu oz. kakšne so hitrosti?
LP

Tale usb kljuc moram resnicno pohvaliti, saj je delal cel teden preden je crknil.
Briga me ce mi dajo novega, saj sem izgubil svoje podatke.

hojnikb ::

to je pa čist tvoj problem, če si izgubil podatke :)
BACKUP BACKUP BACKUP :)
#brezpodpisa

OK.d ::

Meni je tudi že en crknil in so mi dali drugega, dokler bo možna menjava se ne sekiram, crknil mi je pa verjetno zaradi ne-varnega odstranjevanja ključa na tv-ju.
Med ogledom filma sem ugasnil tv:)
LPOK.d

fosil ::

Kako pa naj bi varno odstranil ključ iz tv-ja? Nisem še opazil ikone za to.
Tako je!

NejcSSD ::

Js nisem še nobenga usb ključa varno odstranil iz reže pa mi delajo še vsi
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

dottor ::

Jaz sem že 2 zj*bal tako pa zdej vedno "varno odstranjujem" ključke.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

USB je dizajniran za hot-plug.
Če ga to "ubije" gre za hudi pomanjkljivost v izdelavi/dizajnu dotičnega kosa.
Welcom china! ;)
Motiti se je človeško.

Pithlit ::

"varno odstranjevanje" je tam zato da ti podatke zazihra (ne pa da ga izpuliš medtem ko se kaj še kopira). Ne pa zato da ti ključka ne poškoduješ.
Life is as complicated as we make it...

Ja, samo tu imamo primere poškodovanih ključkov.

(pa med gledanjem filma tudi nima kaj pisat ("zihrat") po njem)
Motiti se je človeško.

hojnikb ::

Ce je formatiran v ntfs, pol je treba dat safe remove, da flusha vse podatke gor.. sicer je pa bv, ker itk ne zgubi stroma ...
#brezpodpisa

Pithlit ::

MrStein je izjavil:

Ja, samo tu imamo primere poškodovanih ključkov.

(pa med gledanjem filma tudi nima kaj pisat ("zihrat") po njem)

Ja sej, point je bil isti k tvoj. Safe remove nima veze s fizično integriteto ključka (le s podatki na njem).
Life is as complicated as we make it...

mk818764 ::

Kaj pravite na ta sesalec?
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...

Ima kdo? Kako se obnese. Glede na to da ima 3 leta garancije...ni slabo. Samo kako sesa, to pa je verjetno druga zgodba.

2x'=2 ::

mk818764 je izjavil:

Ima kdo? Kako se obnese. Glede na to da ima 3 leta garancije...ni slabo. Samo kako sesa, to pa je verjetno druga zgodba.

Ga imam. Za trde površine je super, preprog in podobnih zadev nimam, ampak bi rekel, da je bolj namenjen trdim površinam.

mk818764 ::

Aha, hvala za info. Ker mi 500€ ni za dat, ta pa je ugoden, pa če spuca ok ga bom šel iskat.

mihor ::

2x'=2 je izjavil:

mk818764 je izjavil:

Ga imam. Za trde površine je super, preprog in podobnih zadev nimam, ampak bi rekel, da je bolj namenjen trdim površinam.

Za preproge ni primeren, ker se vanje zatika, jih naguba in na koncu nasede. :) Itak pa nima krtače za tepihe. Sicer pa čist ok spuca.

Tako kot so rekli. Kakšen tanek tapison še prežveči, malce boljše preproge pa ne, niti nanjo ne gre, oziroma zelo redko. Za parket in ploščice je pa super. Za preproge je pa roomba :)

izbrisiracun ::

Kaj pravite na Hofer PC? Če bi dokupil grafično kartico ali ram, bi mi garancija prenehala veljati?

black ice ::

Kolikor vem Hofer nima nalepk na zadnji strani ohišja, tako da - ne, garancija ne bo prenehala veljati.

Machete ::

Kaj pa točno pomeni zadnja alineja?
-vključno z bogato programsko opremo

3ds max, PS še zraven.. ? :) Al IE :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

black ice ::

Windows 8, mogoče priložijo Office in nekaj trial programov.

Office je trial če se ne motim tudi.

nejclp ::

Glede garancije, ne komplicirajo sploh, tole je moja izkušnja
https://slo-tech.com/forum/t494699/p343...
Je pa, eno leto po opisanem, spet crknil napajalnik in matična in takrat ni bil več v garanciji- bi ga moral pošiljat na lastne stroške na servis v tujino. Napajalnik je itak cenen, plata pa je neka msi za medion in je ne moreš dobit na prostem trgu- pisal sem na njihov servis, če mi jo lahko pošlejo po pošti, pa sem dobil negativen odgovor, poslal naj bi jim celo kišto, predviden servis okoli 150 evrov, tko da ne, hvala. Vgradnja plate druge znamke, pa seveda pomeni tudi, da licenčni windowsi (ki jih dobiš ob nakupu) ne bojo delali, ker so vezani na plato.

Težko klikniti?

CyberLink PowerDVD™
CyberLink MediaEspresso
CyberLink PhotoDirector
CyberLink Power2Go
CyberLink PowerDirector
Motiti se je človeško.

national ::

Vedno se posilja v tujino na lastne stroske. Tudi ce kupis pulover in ugotovis, da ti ne ustreza stevilka al pa prenosno svetilko iz dealextrema..
150eur za nov napajalnik + maticno plosco + menjava(delo) je predrago? Meni se zdi normalna tarifa.

Saj ti pri Renaultu tudi kasirajo nov akumulator, ce ti crkne po garanciji..( zarnice tudi) :-))

nejclp je izjavil:

Je pa, eno leto po opisanem, spet crknil napajalnik in matična in takrat ni bil več v garanciji- bi ga moral pošiljat na lastne stroške na servis v tujino. Napajalnik je itak cenen, plata pa je neka msi za medion in je ne moreš dobit na prostem trgu- pisal sem na njihov servis, če mi jo lahko pošlejo po pošti, pa sem dobil negativen odgovor, poslal naj bi jim celo kišto, predviden servis okoli 150 evrov, tko da ne, hvala. Vgradnja plate druge znamke, pa seveda pomeni tudi, da licenčni windowsi (ki jih dobiš ob nakupu) ne bojo delali, ker so vezani na plato.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: national ()

nejclp ::

national je izjavil:

Vedno se posilja v tujino na lastne stroske. Tudi ce kupis pulover in ugotovis, da ti ne ustreza stevilka al pa prenosno svetilko iz dealextrema..
150eur za nov napajalnik + maticno plosco + menjava(delo) je predrago? Meni se zdi normalna tarifa.

Saj ti pri Renaultu tudi kasirajo nov akumulator, ce ti crkne po garanciji..( zarnice tudi) :-))

nejclp je izjavil:

Ne vem, kaj hočeš povedat, saj sem napisal, da sem bil zadovoljen z njihovim servisom, plus,
nisem napisal 150 evrov za nov napajalnik in matično, ampak 150 evrov samo za matično. Najprej je crknil napajalni, ki sem ga zamenjal, to ni bil problem, problem je matična, ki se je pač ne dobi (je specialna za medion) in je edina varijanta, da pošlješ celo kišto na njihov servis. Primerljiva plata ustrezna za procesor v tem računalniku stane 45 evrov- jaz pa naj bi dal 150 evrov plus poštne storške? Nekak, se mi zdi, da se ne splača, no.
Hotel sem le svetovati, glede na svoje izkušnje, ali se nakup tega računalnika splača. Bi rekel, da je OK, ampak moraš pač računat na minuse, ki sem jih omenil.

Še nekaj, glede dodajanja rama in grafične v računalnik, ki ga bodo prodajali v Hofru:
Vidim, da ima plata samo 2 slota za ram, ki sta že zasedena, spodobne grafične kartice pa v to ohišje pomoje ne boš spravil (pa pomoje bi moral tudi napajalnik zamenjat).
http://www.computerbild.de/fotos/Test-B...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Lahko bi poskusil svojo (drugo) plato not dat.
(Windows če ne bi delal, bi lahko na mikrosoftovi "vroči liniji" aktiviral)
Motiti se je človeško.

rogi2010 ::

400 eu za i3 proc, 4 giga rama, neko boh ve kero plato (glede na zgoraj napisano, celo posebno?!?), integrirano grafiko in pa 1 gb hdd ni neki best buy eu v mojih očeh... Edina stvar je, da dobiš original win 8, ampak to spet nebi smela biti gonilna sila za veliko folka. Hofer ima precejkrat spodobne ponudbe ampak tole ni to ...

Engineer_ ::

podobne ponudbe za 400 eur ni. Če pa jo najdeš pa prilimaj.

Da pa se dobit brez windowsov isto reč, samo ne boljšo.

Intel i3, grafična intel 4400. Kaj bi ti še rad za 400 eur?

Pač takšni so sestavljeni računalniki, jebiga. Bi se dalo vsekakor lepše sestavit če bi se sestavljalo po komponentah.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Engineer_ ()

Če slučajno ima kdo namen kupit računalnik, pa ne rabi tipkovnice jo odkupim za soliden denar :)
««
28 / 194
»»