Forum » Omrežja in internet » free wi-fi preglejevanje prometa
free wi-fi preglejevanje prometa
jez23 ::
Pozdravljeni,
zanima me kako je v Sloveniji zakonsko urejeno glede hranjenja in obdelavo podatkov, ki jih neka firma dobi, ko v svojih poslovalnicah ponuja free wi-fi. Prebiral sem sorodne članeke na to temo, vendar nikjer nisem našel nič koristnega, glede legalnosti oz nelegalnosti hranjenja isp, ip, mac in ostalih cifer.
zanima me kako je v Sloveniji zakonsko urejeno glede hranjenja in obdelavo podatkov, ki jih neka firma dobi, ko v svojih poslovalnicah ponuja free wi-fi. Prebiral sem sorodne članeke na to temo, vendar nikjer nisem našel nič koristnega, glede legalnosti oz nelegalnosti hranjenja isp, ip, mac in ostalih cifer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako obdržati teden stare mačke brez mame pri življenju? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18117 (16563) | gendale |
» | Britanci širijo retencijo prometnih podatkov na internetne storitveOddelek: Novice / NWO | 6016 (5420) | SkipEU |
» | Samsung se odpoveduje proizvodnji trdih diskovOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 7892 (6501) | Vanadium |
» | Nedoslednosti pri hranjenju osebnih podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 8181 (7211) | nurmaln |
» | EU pripravlja ukrep obveznega hranjenja prometnih podatkov od enega do treh letOddelek: Novice / Zasebnost | 5202 (5202) | kuglvinkl |