Forum » Operacijski sistemi » win 7 problem
win 7 problem
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
speed2 ::
Pomoje da bo to kr u to temo spadal :D
gledu sm in nism najdu nobene podobne teme
Uglavnem :D odločil sem se, da bom formatiral računalnik.
Ko sem bootal iz cdja me je pripreljalo do tam kjer določiš na kero particijo boš namestil windowse. Ko formatiram in določim particije mi vedno znova in znova za vsako napiše
''Windows cannot be installed to Disk 0 Partition 1''
in potem pod podrobnostmi napiše
''windows cannot be installed to this disk. this computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu. Windows cannot be instaled to this disk. The disk may fail soon.If other hard disks are available, instal Windows to another location.''
za vso pomoč se vnaprej zahvaljujem :))
gledu sm in nism najdu nobene podobne teme
Uglavnem :D odločil sem se, da bom formatiral računalnik.
Ko sem bootal iz cdja me je pripreljalo do tam kjer določiš na kero particijo boš namestil windowse. Ko formatiram in določim particije mi vedno znova in znova za vsako napiše
''Windows cannot be installed to Disk 0 Partition 1''
in potem pod podrobnostmi napiše
''windows cannot be installed to this disk. this computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu. Windows cannot be instaled to this disk. The disk may fail soon.If other hard disks are available, instal Windows to another location.''
za vso pomoč se vnaprej zahvaljujem :))
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
speed2 ::
sej ko razdelim disk na particije imam engega za katerega piše system in enega za katerega piše primary
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik ne dovoli inštalacije Windowsev na SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 2681 (1938) | martinko18 |
» | Windows 8 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1377 (1143) | boris22 |
» | kako na freeDOS nasneti win8.1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2240 (1950) | Mavrik |
» | "Popravilo" particijOddelek: Operacijski sistemi | 1367 (1052) | Dober dan |
» | Nov prenosnik s linuxiOddelek: Pomoč in nasveti | 699 (642) | celebro |