Forum » Pomoč in nasveti » Nov prenosnik s linuxi
Nov prenosnik s linuxi
blah ::
Kupil sem nov prenosnik in ima prednaložene linuxe. Ker imam doma win 7 64bit in sem z njimi zelo zadovoljen na ostalih računalkih, bi ga rad imel še na tem. In ko "boot"am win 7 in hočem formatirat vse particije in hočem inštalirat win 7 mi napiše tole:
Windows cannot be instaled to this hard disk space. Windows must be installed to a partition formatted as NTFS.
Windows cannot be installed to this hard disk space. The partiton is of an unrecognized type.
Kaj hočem naredit?
Windows cannot be instaled to this hard disk space. Windows must be installed to a partition formatted as NTFS.
Windows cannot be installed to this hard disk space. The partiton is of an unrecognized type.
Kaj hočem naredit?
Blinder ::
ok avkcija kdo naredi za manj. jaz mu naredim za 40EUR. anyone 35?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
blah ::
Po tem takem lahko raje počakam en dan da pride brat domov in mi naredi. Tak da če bo kdo tukaj pomagal potem hvala.
celebro ::
Link
Ko prideš do "Where do you want to install Windows", daš drive options, za vse particije daš delete in na koncu new.
Ko prideš do "Where do you want to install Windows", daš drive options, za vse particije daš delete in na koncu new.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1348 (1114) | boris22 |
» | kako na freeDOS nasneti win8.1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2167 (1877) | Mavrik |
» | instal win noče formatirat niti particijenarest!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5397 (4871) | Frenckie |
» | "Popravilo" particijOddelek: Operacijski sistemi | 1320 (1005) | Dober dan |
» | Particije pri namestitvi W7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1150 (1009) | mitkos |