Forum » Programska oprema » Program za optično miško ???
Program za optično miško ???
grizli123 ::
Ali obstaja kak program, ki bi čez določen čas (ko miške ne potrebuješ)izklopil optično miško (diodo) ???
Some people... they call me GRIZLI... :)
- premaknilo: bastadu ()
Slaine ::
Daš ven baterije (če imaš na baterije seveda).
Slaine - The King of Kings ...........''Some of us are born to die''
grizli123 ::
Vem da se svetilnost zmanjša oz. se miška da v stanje mirovanja... Jaz potrebujem program s katerim bi miškino diodo lahko izklopil oz. vklopil, ko bi jo potreboval...
Da bi vedno odstranjeval baterije, hah.. NO WAY!!!
LP,
Da bi vedno odstranjeval baterije, hah.. NO WAY!!!
LP,
Some people... they call me GRIZLI... :)
CaqKa ::
za čez noč ha?
jaz si za čez noč nastavim miško čez glavo tak da imam nočno sončenje... sedaj po kakem letu sem po obrazi že kar barve dobil.
jaz si za čez noč nastavim miško čez glavo tak da imam nočno sončenje... sedaj po kakem letu sem po obrazi že kar barve dobil.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Predator ()
Predator ::
bil sem pri sošolcu ki je kupil komp in je dobil zraven tud lg-jevo optično miško ... in njemu je tud skos svetila ... pol smo pa instalirali tist program ki je bil zraven cd-ja od miške in se lučka ugasne ko nekaj sekund miruje..
čudno se mi zdi namreč da bi moral pobirat baterije ven iz miške al pa nasilno ugašat komp ker vsi vemo kolk znajo bit te lučke moteče in da proizvajalci nebi na to pomislili
na post sem objavil nazaj samo to je zajebavanje folka ( razen če ti je uspelo naredit mod miške z UV žarnico )
čudno se mi zdi namreč da bi moral pobirat baterije ven iz miške al pa nasilno ugašat komp ker vsi vemo kolk znajo bit te lučke moteče in da proizvajalci nebi na to pomislili
na post sem objavil nazaj samo to je zajebavanje folka ( razen če ti je uspelo naredit mod miške z UV žarnico )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ugasnjen, optična miš sveti, zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1986 (1506) | Scorpia |
» | katera miškaOddelek: Kaj kupiti | 1479 (1217) | nodes |
» | Zamenjava Led diode v mišaku (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5095 (4002) | profii |
» | Optična miška gori tudi, koje računalnik ugasnjen!Oddelek: Strojna oprema | 2221 (1588) | mlakar |
» | ena miškaOddelek: Strojna oprema | 1667 (1297) | burekar |