Forum » Operacijski sistemi » WinXP SP3 in napaka LSRC 5#
WinXP SP3 in napaka LSRC 5#
simimedi ::
Zdravo,
torej, kot že v naslovu teme me je za dobro jutro pričakala naslednja napaka na Windowsih XP.
LSRC driver V5.1 for windows NT
LSRC 5# error
Zgleda pa tako, da ko sem računalnik vžgal se je pokazal znakec za XP -> tam kjer spodaj teče tista zelena črtica ob zagonu in to je bilo to -> zgledalo je, kot da bi zmrnil. Naredim restart, F8 in safe mode, začne nalgat gonilnike in se ustavi pri agp440.sys ter z modrim ozadjem in belimi črkami dve vrstici višje!!! čez besedilo izpiše omenjeno napako.
Za napako sem poguglal a neuspešno. Ima kdo od vas kako idejo -> podoben problem.
Hvala in LP
torej, kot že v naslovu teme me je za dobro jutro pričakala naslednja napaka na Windowsih XP.
LSRC driver V5.1 for windows NT
LSRC 5# error
Zgleda pa tako, da ko sem računalnik vžgal se je pokazal znakec za XP -> tam kjer spodaj teče tista zelena črtica ob zagonu in to je bilo to -> zgledalo je, kot da bi zmrnil. Naredim restart, F8 in safe mode, začne nalgat gonilnike in se ustavi pri agp440.sys ter z modrim ozadjem in belimi črkami dve vrstici višje!!! čez besedilo izpiše omenjeno napako.
Za napako sem poguglal a neuspešno. Ima kdo od vas kako idejo -> podoben problem.
Hvala in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Internetna pošta" - uporabniško ime in gesloOddelek: Omrežja in internet | 4359 (3644) | jukoz |
» | Windows bo znal pravilno brati Linuxove besedilne datotekeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 18101 (14850) | rokp |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2452 (1941) | chrush |
» | Kritična napaka v Ubuntu 5.10 Breezy (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 13055 (10345) | 64202 |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2970 (2411) | Paramedic |