Forum » Loža » SKOK ??odriv itd
SKOK ??odriv itd
roccat ::
So ble že nekakšne teme na tem forumu in so bile že zastarele sem se odločil da novo odprem.
Velik sem 190 cm ter neskočm nikamor . Rad bi zabil ter skočil višje v zrak veste mogoče vi kakšne vaje za odriv itd.
hvala
Velik sem 190 cm ter neskočm nikamor . Rad bi zabil ter skočil višje v zrak veste mogoče vi kakšne vaje za odriv itd.
hvala
- spremenil: roccat ()
_IKE_ ::
Vse pa bodo večinoma vsebovale: počep ( z utežmi ali brez ) + razne pilometrične vaje ( pilometrične vaje so vaje za eksplozivnost )
3 x tedensko počep z utežmi + 2x tedensko pilometrija
primer
pon, sre pet ....počep z utežmi ( najbolje prosti počep - smith naprava se odsvetuje )...
tor in čet pilometrične vaje( skok v zrak iz počepa, skok na predmet, skok iz predmeta, skoki po stopnicah, skok daljino, bočni poskoki......)
evo povzetek za začetnika... ...
3 x tedensko počep z utežmi + 2x tedensko pilometrija
primer
pon, sre pet ....počep z utežmi ( najbolje prosti počep - smith naprava se odsvetuje )...
tor in čet pilometrične vaje( skok v zrak iz počepa, skok na predmet, skok iz predmeta, skoki po stopnicah, skok daljino, bočni poskoki......)
evo povzetek za začetnika... ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fitnes - vaje domaOddelek: Šport | 14177 (11261) | Unknown_001 |
» | katere vaje doma za mišično maso?Oddelek: Šport | 4342 (4103) | musicfreak |
» | Vaje z lastno težoOddelek: Loža | 12771 (11080) | Golden eye |
» | Vaje za odriv ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21106 (10342) | STU-III |
⊘ | Odriv v višino!!Oddelek: Loža | 3397 (3227) | OwcA |