Forum » Programska oprema » Kateri linux izbrati?
Kateri linux izbrati?
M@73Y ::
Pozdravljeni.
Nekaj časa nazaj sem malo eksperimentiral z Ubuntu 8. Ampak me je motilo, da sem moral dostikrat povleči iz interneta določene gonilnike, da sem lahko uporabljal določen program - npr. mp3 gonilnike.
Moje vprašanje je: Potrebujem verzijo linuxa z grafičnim uporabniškim vmesnikom kot je npr. Ubuntu, s tem, da mi ne bo potrebno nič vleči iz interneta. Zakaj to? Zato ker nimam širokopasovne internet povezave; imam le povezavo preko mobilnega telefona z max. 6 kB/s.
Lp,
Nekaj časa nazaj sem malo eksperimentiral z Ubuntu 8. Ampak me je motilo, da sem moral dostikrat povleči iz interneta določene gonilnike, da sem lahko uporabljal določen program - npr. mp3 gonilnike.
Moje vprašanje je: Potrebujem verzijo linuxa z grafičnim uporabniškim vmesnikom kot je npr. Ubuntu, s tem, da mi ne bo potrebno nič vleči iz interneta. Zakaj to? Zato ker nimam širokopasovne internet povezave; imam le povezavo preko mobilnega telefona z max. 6 kB/s.
Lp,
..jump into psytrance tunnel..
popster ::
nevem zakaj si uporabil tako staro verzijo ubuntuja, lahko pa poizkusiš z linuxmint, mislim da ustreza obem pogojem
drugače je z driverji tudi crunchbang, ima gui, vendar brez compiz effektov
drugače je z driverji tudi crunchbang, ima gui, vendar brez compiz effektov
Icematxyz ::
Ampak me je motilo, da sem moral dostikrat povleči iz interneta določene gonilnike, da sem lahko uporabljal določen program - npr. mp3 gonilnike.
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Ubuntu Linux 14.04 LTS (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 22726 (18046) | driver_x |
» | Xbox CD problemOddelek: Pomoč in nasveti | 650 (566) | hipertija |
» | instalacija LENOVO prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2003 (1585) | vir |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3515 (3304) | Tac20 |
» | Moški nočejo brati navodil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7173 (4891) | Zheegec |