» »

Xbox CD problem

Xbox CD problem

hipertija ::

Lep pozdrav,
imam en resen problem. Dobil sem novo original GTA V, ampak pazi, ko dam inštalacijski disk noter, naenkrat v xboxu nekaj začne brneti, tako da sem vse skupaj hitro ugasnil. Prižgem še enkrat, nato pa dela vse normalno, dokler mi ne napiše, da je disk potrebno sčistiti in ponovno vžagti xbox -.-. Dal sem disk ven, ampak se mi ne zdi skraspan, razen majhne bele lise ob strani... Zdaj pa problem, kaj naj naredim? Veste kje se da sčistiti diske v okolici Celja ali podobno?

Klemzz ::

Maš mogoče JTAG konzolo?

XsenO ::

Ti dela isto z drugimi DVDji?
1 + 1 = 1

Zdravo, hm, problem je verjetno, ker sem po pomoti xbox premaknil ko je bil cd not. Ostale stvari delajo... obstaja kakšna pasta ali kaj podobnega, da bi cd spoliral?

Po enem dnevu, gta 5 še vedno ne deluje. A je možno, da si disc 1 naložim kako drugače, ker disc 2 mi zazna?

XsenO ::

1. Če si pri nas nabavil magari reči, da si ga dobil spraskanega in da ti ne deluje, ter da če ti ga lahko zamenjajo.
2. Čene pobaraj kakšnega kolega, da ti posodi disk ena za inštalacijo. Preveri edino prej katerega špil zahteva pri zagonu.
3. Najdi v bližini kakšno popravilnico plošč

Drugače zelo verjetno si res spraskal disk med premikom. Spomnem se, da so določeni starejši modeli bili zelo občutljivi na premike.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XsenO ()

Torej stvar sem celo rešil!! :) amm torej disk 1 je neuporaben... stvar sem rešil tako, da sem na usb ključek naložil s Horizonom GTA V disc 1, ki sem ga povlekel iz interneta in ni blokiran... ko sem stvar vstavil v xbox, sem v tray dal disc 2, ki je še dodalo update in igra dela! ;) superca

Torej stvar sem celo rešil!! :) amm torej disk 1 je neuporaben... stvar sem rešil tako, da sem na usb ključek naložil s Horizonom GTA V disc 1, ki sem ga povlekel iz interneta in ni blokiran... ko sem stvar vstavil v xbox, sem v tray dal disc 2, ki je še dodalo update in igra dela! ;) superca

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razkosanje 6 GB datoteke za DVD peko ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101456 (1210) KontraCepec
»

Ka je to zaena datoteka zdraven pri redhat linuxu?

Oddelek: Pomoč in nasveti
91221 (1116) WhiteAngel
»

Naslov komada

Oddelek: Sedem umetnosti
6847 (726) Wolfram
»

Commandos 2 cd label?

Oddelek: Igre
5737 (654) _Mare_
»

Kloniranje CD-jev