» »

pojasnimo, moderator, op princip in pravila na ircu

pojasnimo, moderator, op princip in pravila na ircu

DoBri ::

če že zaklepate teme, bi pa ja lahko gospodiču pojasnili kako je s pravili, legitimnostjo in legalnostjo na ircu. prosim, da slišim.
Več nas je, manj nas ni.

fRiK0 ::

Ja in tle naj bi folku pomagal ne pa zajebaval z raznimi Alt +F4 in Ctrl + Alt + Del...
Hvala

LP Tadej

sidney ::

tocno tako. tipota je zanimal nekej, odgovori so pa prou zaljivi. Tema zaklenjena brez objasnila ? Ja super....>:D
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

Ziga Dolhar ::

Hmmmm--

Kakšni so problemi z legitimnostjo programčka, ki ti na bilokaterem kanalu da op?

Ne vem... Vendar se mi zdi, da bi to moral bit server-side programček :-)

Gospodiču bi predlagal prebranje RFC 1459

Elemen_T ::

Temo sem zaklenil jest.

Odgovori so bili čisto off-topic, folk ni bil pripravljen niti odgovarjat.
Niti jest nisem bil. In sicer zato, ker vsi vemo kaj pomeni "Kako dobim op na ircu". Smatram kot potencialno zlorabo irc kanala. Lame work.
Lame topic.

DoBri ::

gand: kaj si mi spremenu?
žiga: ne govorim o legitimnosti programčka ampak o legitimnosti na ircu, kakor ti tudi piše v mojem postu. bolje beri in ne sklepaj brez razmisleka.
Elemen_T: jst sm pa začutu začetnika v online svetu, ki bi mu lahko s svojimi besedami pojasnil sliko v tem prostoru in bi mogoče razumel in mogoče ne postal tejker kanalov. posmehljivi odgovori in zaklenjena tema pa pravgotovo nista pravi poti do informiranja. močno dvomim, da se poba sploh zaveda odnosov in pravil v online svetu. morda bi mu jih lahko objasnil. ali ti pač preprosto ni mar?

PS: v tej temi ne želim grajati slo-techa, ampak želim, da se napiše tisto kar sem rekel v prvem postu. in če se bo to spoštovalo, potem prestavitev teme ni bila potrebna.
Več nas je, manj nas ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DoBri ()

Gandalfar ::

dobri: nic ti nisem spremenil, samo premaknil...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IRC z nami že 30 let (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
6816287 (12365) Pika na i
»

Mirc kviz bot (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
589971 (3754) Xserces
»