Forum » Slo-Tech » kam je zginu moj topic
kam je zginu moj topic
perci ::
Ok, možno je, da se motim in da sem slabo pogledal, ampak zdi se mi, da je zginu moj topic v zvezi z menjanjem ipja na ircu. Pregledal sem cel forum in res ne vem kje bi lahko bil. Torej, prosil bi nekoga, da mi malo objasni. Nojus mi je sicer lepo objasnil, samo včeraj zvečer se mi ni dal tega sprobavat, dons pa je topic zginu.
Lep pozdrav, Peter
Lep pozdrav, Peter
Gandalfar ::
jaz sem ga zbrisal.
Nojus ti je se prevec natancno obrazlozil vse skupaj. Iskanje odprtih proxy/socks serverjev smatram za vdor v tuje sisteme.
Prekrivanje lastnega ipja, da lahko delas pizdarije na ircu pa tudi ne podpiram.
Raje daj tvojega brata naslednjic 2x okoli kepe.
Tema bo ostala zbrisana saj vsebuje informacije kako vdret v tuj rac. sistem.
Nojus ti je se prevec natancno obrazlozil vse skupaj. Iskanje odprtih proxy/socks serverjev smatram za vdor v tuje sisteme.
Prekrivanje lastnega ipja, da lahko delas pizdarije na ircu pa tudi ne podpiram.
Raje daj tvojega brata naslednjic 2x okoli kepe.
Tema bo ostala zbrisana saj vsebuje informacije kako vdret v tuj rac. sistem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
nojus ::
Sam res. Bolš ta tega ni tle, ker bi hitr kdo začel delat traparije. (vsaka stvar ima svoje dobre in slabe strani), ampak je ta že po samem značaju namenjena bolj za slabe kot pa kaj druzga, zato je bolš da tega NI.
Pa tudi to da je tvoj bratec že povsod banan kar precej pove. (najbrž ni dovolja civiliziran, in mu zato operaterji odvzamejo dostop do njihovih kanalov) Itaq red more bit in če hoče(ta) ircat je pač potrebno to upoštevat.
Moram rečt, da je to moja napaka, ker sem to dal in upam, da ni bilo zlorab(e). Se opravičujem s-t timu!:8)
Pa tudi to da je tvoj bratec že povsod banan kar precej pove. (najbrž ni dovolja civiliziran, in mu zato operaterji odvzamejo dostop do njihovih kanalov) Itaq red more bit in če hoče(ta) ircat je pač potrebno to upoštevat.
Moram rečt, da je to moja napaka, ker sem to dal in upam, da ni bilo zlorab(e). Se opravičujem s-t timu!:8)
whatson ::
gandalfar: "Iskanje odprtih proxy/socks serverjev smatram za vdor v tuje sisteme. "
Ta izjava je butasta. Sorry. 8-)
Ta izjava je butasta. Sorry. 8-)
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
gandalfar: A kje v pravilih piše kaj o tem, da bi bila taka vprašanja prepovedana? Zadnje čase se na tem forumu držite sam še pravila, da ni nobenih pravil.
Mislm fantje, resno pretiravate s temi svojimi izpadi in to postaja že kar nadležno.
Konec koncev ga nisem vprašal nič nezakonitega ali moralno vprašljivega. Na ircu zna itak pol ljudi zakrit svoje ipje in da zdej men ne dovolte, da mi tip pove, kako se to naredi, je ena velka hinavščina. Sam nikoli ne počnem pizdarij na kanalih na ircu, tudi iz razloga, ker zelo redko ircam, če pa že, pa ponavadi iščem kako pomoč. Tudi moj brat irca zelo malo in je fora sam v tem, da ga en op na enmu kanalu skoz dol meče (kukr sm jst loge gledou, ne počne nobenih pizdarij). Itak pa bom znal to narediti samo jaz in ne on, tako da bom vedel za vsakič, ko ga bo op vrgel dol a ne? In če se bo to dogajal tut na drugih kanalih mu pač ne bom tega dovolu več.
Tale link bo verjetno vse slo-tech obiskovalce naučil kako vdirati v tuje sistem kaneda gandalfar (sej to je prbližn tist kar mi je nojus hotu povedat, a ne?)
nojus: a mi postaš prosim mejl tuki, ali pa mi pošlješ en mail na percival@email.si
Mislm fantje, resno pretiravate s temi svojimi izpadi in to postaja že kar nadležno.
Konec koncev ga nisem vprašal nič nezakonitega ali moralno vprašljivega. Na ircu zna itak pol ljudi zakrit svoje ipje in da zdej men ne dovolte, da mi tip pove, kako se to naredi, je ena velka hinavščina. Sam nikoli ne počnem pizdarij na kanalih na ircu, tudi iz razloga, ker zelo redko ircam, če pa že, pa ponavadi iščem kako pomoč. Tudi moj brat irca zelo malo in je fora sam v tem, da ga en op na enmu kanalu skoz dol meče (kukr sm jst loge gledou, ne počne nobenih pizdarij). Itak pa bom znal to narediti samo jaz in ne on, tako da bom vedel za vsakič, ko ga bo op vrgel dol a ne? In če se bo to dogajal tut na drugih kanalih mu pač ne bom tega dovolu več.
Tale link bo verjetno vse slo-tech obiskovalce naučil kako vdirati v tuje sistem kaneda gandalfar (sej to je prbližn tist kar mi je nojus hotu povedat, a ne?)
nojus: a mi postaš prosim mejl tuki, ali pa mi pošlješ en mail na percival@email.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
LojzePek ::
Men so tud že nekaj postov zbrisal brez obrazložitve, pa se mi ne da bunit. Naj brišejo, če že v tem tako uživajo. Nekaj pa tak morajo delat. Slava jim.
Pek: po mojem jim zmanjkuje placa na disku in zato brišejo vse kar je mogoce:D
BTW: mogoče bi pa ti men lahko v assemblerju spisal kaj primernega za rešitev mojega problema >:D
Lep pozdrav, Peter
BTW: mogoče bi pa ti men lahko v assemblerju spisal kaj primernega za rešitev mojega problema >:D
Lep pozdrav, Peter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mirc kviz bot (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9977 (3760) | Xserces |
» | Kaj mi je storiti? DOS attack (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6556 (5260) | SaXsIm |
» | podobno ipv6Oddelek: Omrežja in internet | 1098 (917) | sgdjkdlsugi4 |
» | SLO ircNET serverji?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6149 (5528) | volkec |
» | Razmerja čez tipkovnico (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4224 (3350) | Ziga Dolhar |