Forum » Pomoč in nasveti » Kabelski modem Thompson...
Kabelski modem Thompson...
Sydk ::
Imam omenjeni kabelski modem in zdaj me zanima ena stvar; ali tak modem deluje hitreje če ga priključim na komp direkt preko usb-ja ali preko mrežne kartice ethernet, torej kaj je bolje? LP
WhiteWolf ::
Jaz ga imam preko mrežne in instalater mi je tudi sam rekel, da je bolje, ce je preko mrezne, probal pa prek usbja nism!
Sydk ::
Zdej ga imam preko usb pa sj dela vse ok, samo fotr pa ima isti modem preko mrežne pa bi reku da mu dela za odtenek bolje, tko da zdej res ne vem ali naj se spustim v nakup mrežne ali ne..
AngelOfDeath ::
definitivno kupi mrežno pa ga tja preklopi
na USB sem imel same težave z njim. Na mrežni pa zaenkrat deluje brezhibno 8tok, tok, tok)
na USB sem imel same težave z njim. Na mrežni pa zaenkrat deluje brezhibno 8tok, tok, tok)
SasoS ::
Mrežna te košta 2 jurja! Z mrežno ti dela v vseh OS-ih. Eni so na forumu že povedal da lahko z USB-jem dela slabše. Torej? Po mojem mnenju ni razloga da bi fural čez USB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIN98 in kabelski internet povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (1045) | AngelOfDeath |
» | Cabel modem preko mrezne ali USB?Oddelek: Strojna oprema | 1125 (917) | monaco |
» | IP?Oddelek: Omrežja in internet | 1242 (1006) | Egii |
» | Deljenje internet povezave s pomočjo ICSa ne gre?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1166) | bastadu |
» | Kabelski modem se samodejno resetira na 10 minutOddelek: Pomoč in nasveti | 1589 (1508) | rap3r |