Forum » Izdelava spletišč » HTML5 in audio
HTML5 in audio
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
xerror ::
Dam nek file na strežnik in na stran tole kodo:
In dobim brskalnikov player, ki deluje v vseh brskalnikih, ki podpirajo html5 in mp3. Kako pa lahko to spravim v nek lep izgled oz. v svoj design playerja? Se je že kdo ukvarjal s tem? Sem našel nekaj java script varijant, ampak ne deluje potem na iphonu in ipadu, za druge mobilne naprave niti nisem še probaval. Gre se mi pa ravno za to, da bi delovalo na mobilnih napravah, ki to omogočajo, predvsem iOS naprave.
<audio controls=""> <source src="pot do .mp3 datoteke" type="audio/mp3" /> </audio>
In dobim brskalnikov player, ki deluje v vseh brskalnikih, ki podpirajo html5 in mp3. Kako pa lahko to spravim v nek lep izgled oz. v svoj design playerja? Se je že kdo ukvarjal s tem? Sem našel nekaj java script varijant, ampak ne deluje potem na iphonu in ipadu, za druge mobilne naprave niti nisem še probaval. Gre se mi pa ravno za to, da bi delovalo na mobilnih napravah, ki to omogočajo, predvsem iOS naprave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download videa iz 24ur.comOddelek: Zvok in slika | 17730 (3104) | dr.Akula |
» | Tarock.us - Strežnik za igranje tarokaOddelek: Igre | 7661 (6928) | VoidRay |
» | W3C in WHATWG sprta okoli usode HTML5Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 12417 (10714) | Icematxyz |
» | ST na dlančnikuOddelek: Slo-Tech | 1235 (882) | DavidJ |
» | YouTube pripravlja 'lahko' stranOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4769 (3441) | ABX |