Forum » Izdelava spletišč » SMF Forum - Zasebna sporočila
SMF Forum - Zasebna sporočila

hunter01 ::
Že nakaj časa nazaj sem postavil za potrebe airsoft ekipe SMF forum s katerim sem zadovoljen, vendar me zelo moti način, kako so prikazana zasebna sporočila.
Prikazana so namreč ena za drugim, ne glede na naslov in osebo, ki je poslala. In potem je vse skupaj zelo nepregledno. Želel bi pa, da so prikazana na podoben način, kot so prikazana na slo-tech forumu. Torej najprej Naslov in sogovornik. Po kliku pa sporočila, kjer vidiš celoten pogovor do sedaj.
Se da to spremeniti mogoče s kako nastavitvijo, ki je nisem našel, ali z modifikacijo base file-ov? In pa če da, kako? :)
Verzija foruma je pa: SMF 1.1.15
Bi bil zelo hvaležen za kak nasvet, ali link. Iščem po googlu in niti ne vem točno kaj iskat.
lp
Prikazana so namreč ena za drugim, ne glede na naslov in osebo, ki je poslala. In potem je vse skupaj zelo nepregledno. Želel bi pa, da so prikazana na podoben način, kot so prikazana na slo-tech forumu. Torej najprej Naslov in sogovornik. Po kliku pa sporočila, kjer vidiš celoten pogovor do sedaj.
Se da to spremeniti mogoče s kako nastavitvijo, ki je nisem našel, ali z modifikacijo base file-ov? In pa če da, kako? :)
Verzija foruma je pa: SMF 1.1.15
Bi bil zelo hvaležen za kak nasvet, ali link. Iščem po googlu in niti ne vem točno kaj iskat.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Francija, Nemčija razmišljata o novi avtorski pravici na izvlečke novic (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 20014 (17609) | Lonsarg |
» | Temperature prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 718 (680) | BK15 |
» | .SI domena - anonimnostOddelek: Omrežja in internet | 1576 (1148) | c3p0 |
» | IBM 300gl + linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1430 (1204) | tilenmpower |
» | C# printOddelek: Programiranje | 1263 (966) | delfy |