» »

Potrebujem primeren komad

Potrebujem primeren komad

Lenc ::

Pozdravljeni!

Imam izdelan načrt za video. Video se gre o predstavitvi avtomobila. Z njim sem doživel vikend in sem ga poslikal po krajih katerih smo se vozili (primernih, kajti tematika je podobne stvari po svetu, kao da je avtomobil v dveh dneh prepotoval svet- recimo Bled z gradom predstavlja Škotsko). Nekako tematika je taka. Slike sem že vse uredil, super je, le z komadi se lovim. V video prideta dva (zaradi količine slik)+ uvod ( ).

Mogoče prvi komad bi bil lahko
Queen- Don't stop me now

Za drugega pa nevem, da bi se nekako ujela. Prosil bi vas za kak dober predlog. Vsekakor pa more biti živahen in v smereh rock-pop, lahko tudi kaki dober funk rock ali tudi indie rock.

RejZoR ::

Osebno bi si za tak namen sposodil kakšno muziko iz dirkaških špilov ala Need for Speed. But that's just me.
Je pa bolj electro/instrumental naravnana, predvsem brez vokalov.

Al pa kaj v smislu Aim - Aberden, Aim - Solaris, Leftfield - Storm 3000, Paul Oakenfold - Ready Steady Go, Paul Oakenfold - Southern Sun (po možnosti instrumental). Nekaj od teh komadov so uporabili na Top Gearu in je izpadlo res super. Je pa stvar okusa i guess...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

solatko ::

Pazi, da ne boš kršil avtorskih pravic, če misliš na komercialno uporabo videa. So take tožbe precej draga zadeva in boš kar nekaj let delal samo za plačilo tega.

Po navadi se pri izdelavi takih videov uporabi kakšnega glasbenika.
Delo krepa človeka

Meizu ::

Oz. sploh ne uporabiš glasbe. Če si vozil kako mašino, potem folk bolj zanima glasba motorja, bolj kot queene ipd.

Sploh pa nevem, tale komad od queenov mi za predstavitveni video avta izgleda preveč gejiš.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Skladba ki vam naježi kožo... (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Sedem umetnosti
463105747 (19644) pi pawr
»

Potrebujem nekaj dobre glasbe :) (POP&DANCE)

273787 (2818) tt2advanced
»

Koga je navdušil Trance? (strani: 1 2 )

636813 (4830) T-h-o-r
»

Top 5 najljubših glasbenih izvajalcev - bendov - skupin

473282 (2323) nevone
»

Kateri komad ti zdele najbolj sede ? (strani: 1 2 3 4 )

15712084 (9579) bodom

Več podobnih tem