Forum » Operacijski sistemi » Nadgradnja windows xp na windows 7
Nadgradnja windows xp na windows 7
adnandj ::
Pozdravljeni!
Trenutno se odločam za nadgradnje win XP (32 bit) na win 7 (64 bit).
Zanima me če ima kdo podobne izkušnje in kakše nasvete glede nadgradnje.
imam pa se dodatna vprašanje:
1. Imam office 2007 na XP-jih, 32 bit. A moram kupiti nove office za 64 bitne windows a lahko ponovno instaliram office 2007 oziroma uporabim to licenco, ki jo imam ze zdaj?
2. Zanima me kako je z ostalimi programi (npr. Adobe reader, total commander, itd) in njihovim delovanjem na 64 bitnimi windows-i. A je potrebno posebne setup file iskati za 64bitne a lahko kar uporabim setup file za 32 bitne windows??
Hvala in lep pozdrav!
Trenutno se odločam za nadgradnje win XP (32 bit) na win 7 (64 bit).
Zanima me če ima kdo podobne izkušnje in kakše nasvete glede nadgradnje.
imam pa se dodatna vprašanje:
1. Imam office 2007 na XP-jih, 32 bit. A moram kupiti nove office za 64 bitne windows a lahko ponovno instaliram office 2007 oziroma uporabim to licenco, ki jo imam ze zdaj?
2. Zanima me kako je z ostalimi programi (npr. Adobe reader, total commander, itd) in njihovim delovanjem na 64 bitnimi windows-i. A je potrebno posebne setup file iskati za 64bitne a lahko kar uporabim setup file za 32 bitne windows??
Hvala in lep pozdrav!
T-h-o-r ::
delalo bo vse, vprašanje je le strojna oprema
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
shovty ::
Lahko uporabiš 32 bitne programe. Vse dela. Samo pol nima smisla da instaliraš 64 bitne winse. Drugače meni osebno se 64 bitni ne dopadejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomnilnik v Windows: 1. del (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9864 (7448) | Jst |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9550 (8179) | Razerzone |
» | 32 in 64 bitni windowsiOddelek: Operacijski sistemi | 1942 (1624) | primzx |
» | Windows 64-bit in programi 32-bit?!Oddelek: Operacijski sistemi | 3576 (3339) | Izi |
» | Windows XP 64Oddelek: Operacijski sistemi | 2488 (1999) | bmen |