» »

Spreminjanje velikost particij na enem disku v W2K Pro

Spreminjanje velikost particij na enem disku v W2K Pro

Opkow ::

Na disku mam 2 particiji.. In zdj je blem ratu k mi je na c: zacel primankovat plac.
In zdj .. al je mozn na drugi particiji zmansat za recmo 2 GB in s tem, na prvi particiji povecat za 2 GB. Na obeh mam NTFS.. Ce se da .. Al je lohka kej skode z fileti pri premikanju?

whatson ::

jaz sem se podobnih stvari lotil z Partition Magicom... samo nevem kako deluje na NTFSju... probaj... :)

andrej ::

PM bi naj deloval tudi na NTFS, samo pred tem si naredi backup, ki to ni 100% ziher metoda... najbolj ziher pa je se vedno, da gres na novo...

sinko999 ::

PM 6.0 ne dela z NTFS pod winsi 2000 ven vrže nekaj čudnih napak pa ne naredi resiza diska . Sem sprobal to včeraj .

LP;((
Ni? ni ve?no !

pod w2k tako ne dela - moras zagnat z sistemske diskete...

sinko999 ::

Sem zagnal z njegovima disketama pa tam ni delalo .
Potem sem tudi probal pod w2k pa tam rače da mora restartatiti pc pa da bol naredil resize pa ven vrže iste napake .

LP
Ni? ni ve?no !

bili_39 ::

Mogoce imas v biosu nasavljeno zascito pred virusi - to moras izklopit.
PM 6 dela pod win2k tudi z NTFS sistemom
preizkuseno:D

Horhe ::

Ej vse to naredis lahko z Dynamic diskom, ena funkcija k to omogoca....v win 2k...pa se cist enostavna je

dynamic diski so cool, ampak:
- lahko samo povecujes - ne mores zmanjsevat
- vsi dele ne podpirajo DD. Probaj - idi v Recovery console, pa zbrisi samo eno particijo - vse grejo...
Dynamic diski so kar uporabna zadeva, ampak se je vse dokaj nezrelo tak da je boljse, navadni uporabniki "stay away"... poleg tega noben volume ni viden v drugih sistemih, pa cetudi uporabis FAT ali FAT32...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Norton Ghost

Oddelek: Programska oprema
373561 (2791) smirnof
»

WinXP- kako dodaš/sparticioniraš/sformatiraš nov HDD ?

241771 (1552) andrej
»

5Mb bo dovolj za prvo particijo?

161721 (1550) andrej
»

NTFS +/-

Oddelek: Operacijski sistemi
171768 (1585) Loki
»

Win2000 + Linux