Forum » Programska oprema » Spreminjanje velikost particij na enem disku v W2K Pro
Spreminjanje velikost particij na enem disku v W2K Pro
Opkow ::
Na disku mam 2 particiji.. In zdj je blem ratu k mi je na c: zacel primankovat plac.
In zdj .. al je mozn na drugi particiji zmansat za recmo 2 GB in s tem, na prvi particiji povecat za 2 GB. Na obeh mam NTFS.. Ce se da .. Al je lohka kej skode z fileti pri premikanju?
In zdj .. al je mozn na drugi particiji zmansat za recmo 2 GB in s tem, na prvi particiji povecat za 2 GB. Na obeh mam NTFS.. Ce se da .. Al je lohka kej skode z fileti pri premikanju?
whatson ::
jaz sem se podobnih stvari lotil z Partition Magicom... samo nevem kako deluje na NTFSju... probaj...
andrej ::
PM bi naj deloval tudi na NTFS, samo pred tem si naredi backup, ki to ni 100% ziher metoda... najbolj ziher pa je se vedno, da gres na novo...
sinko999 ::
PM 6.0 ne dela z NTFS pod winsi 2000 ven vrže nekaj čudnih napak pa ne naredi resiza diska . Sem sprobal to včeraj .
LP
LP
Ni? ni ve?no !
sinko999 ::
Sem zagnal z njegovima disketama pa tam ni delalo .
Potem sem tudi probal pod w2k pa tam rače da mora restartatiti pc pa da bol naredil resize pa ven vrže iste napake .
LP
Potem sem tudi probal pod w2k pa tam rače da mora restartatiti pc pa da bol naredil resize pa ven vrže iste napake .
LP
Ni? ni ve?no !
bili_39 ::
Mogoce imas v biosu nasavljeno zascito pred virusi - to moras izklopit.
PM 6 dela pod win2k tudi z NTFS sistemom
preizkuseno
PM 6 dela pod win2k tudi z NTFS sistemom
preizkuseno
Horhe ::
Ej vse to naredis lahko z Dynamic diskom, ena funkcija k to omogoca....v win 2k...pa se cist enostavna je
andrej ::
dynamic diski so cool, ampak:
- lahko samo povecujes - ne mores zmanjsevat
- vsi dele ne podpirajo DD. Probaj - idi v Recovery console, pa zbrisi samo eno particijo - vse grejo...
Dynamic diski so kar uporabna zadeva, ampak se je vse dokaj nezrelo tak da je boljse, navadni uporabniki "stay away"... poleg tega noben volume ni viden v drugih sistemih, pa cetudi uporabis FAT ali FAT32...
- lahko samo povecujes - ne mores zmanjsevat
- vsi dele ne podpirajo DD. Probaj - idi v Recovery console, pa zbrisi samo eno particijo - vse grejo...
Dynamic diski so kar uporabna zadeva, ampak se je vse dokaj nezrelo tak da je boljse, navadni uporabniki "stay away"... poleg tega noben volume ni viden v drugih sistemih, pa cetudi uporabis FAT ali FAT32...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3561 (2791) | smirnof |
» | WinXP- kako dodaš/sparticioniraš/sformatiraš nov HDD ?Oddelek: Programska oprema | 1771 (1552) | andrej |
» | 5Mb bo dovolj za prvo particijo?Oddelek: Programska oprema | 1721 (1550) | andrej |
» | NTFS +/-Oddelek: Operacijski sistemi | 1768 (1585) | Loki |
» | Win2000 + LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1252) | andrej |