Forum » Programska oprema » firefox mozila zmrzuje
firefox mozila zmrzuje
x45 ::
omenjen brovzer v 7.02 zmrzuje, mam še ostale opera , chrome ti delajo ok, os: win xp 32b
ideje?
ideje?
perkomat ::
evo jaz isto, od danes zjutraj. Pa ne samo v firefoxu, tudi v chromu. Morda težava ni enaka vaši.
v google nekaj napišeš, pokaže rezultate, potem pa random...nekatere prikaže(redke), druge ne, večina pa namesto prave strani prikaže neko reklamo. zanimivo je, da strani, ki jih imam med zaznamki deujejo brez problema ( teh je okoli 100), med ostalimi pa se le redka prikaže pravilno. poleg tega tudi morebitne tiste strani, ki jih prikaže pravilno nalaga v neskončnost, medtem ko strani, ki jih imam shranjene med zaznamki prikaže v trenutku. prosim naj mi kak strokovnjak pove rešitev ker norim pred računalnikom
v google nekaj napišeš, pokaže rezultate, potem pa random...nekatere prikaže(redke), druge ne, večina pa namesto prave strani prikaže neko reklamo. zanimivo je, da strani, ki jih imam med zaznamki deujejo brez problema ( teh je okoli 100), med ostalimi pa se le redka prikaže pravilno. poleg tega tudi morebitne tiste strani, ki jih prikaže pravilno nalaga v neskončnost, medtem ko strani, ki jih imam shranjene med zaznamki prikaže v trenutku. prosim naj mi kak strokovnjak pove rešitev ker norim pred računalnikom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS EdgeOddelek: Programska oprema | 2307 (1643) | MrNighthawk |
» | Bitka brskalnikov za AndroidOddelek: Novice / Android | 9079 (7798) | PrimozR |
» | Google poziva k prenahanju uporabe Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10932 (7899) | boolie |
» | Firefox videiOddelek: Programska oprema | 1315 (962) | abstinent |
» | Firefox nad pričakovanji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6527 (6527) | kopernik |