Forum » Pomoč in nasveti » problemi z tipkovnico
problemi z tipkovnico
legice ::
no danes ko sem vklopil racunalnik sem opazil da sta se zamenjala y in z, nato pa se sumniki yginli in bili nadomesceni z []\' znaki, ampak...to samo v brskalniku, v windowsih pa dela normalno
uporabljam chrome, tako da ali se komu sanja kaj bi to lahko sprozilo
lp
uporabljam chrome, tako da ali se komu sanja kaj bi to lahko sprozilo
lp
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
dodal bi se to, da sem pred slabim tednom na novo nalozil chrome, da sem ga posodibil, ter iyklipol IE v vindowsih, ce yna to vplivati na to
Mipe ::
Desno spodaj, v vrstici z uro. Vidiš znaka SL oziroma EN? Preklopi med jeziki. Ali pa pojdi v control panel oz. nadzorno ploščo, nekje so jezikovne nastavitve, tam je tudi del za tipkovnico.
to je prva stvar ki sem jo naredil, ampak kot sem rekel, v windowsih dela normalno, na internetu pa ne
sem uredil...potrebno je bilo odpreti language settings in nastaviti, da se v windowsih in na internetu uporablja x jezik...zelo nenavadno
sem uredil...potrebno je bilo odpreti language settings in nastaviti, da se v windowsih in na internetu uporablja x jezik...zelo nenavadno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: legice ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | youtube 1080p 60fpsOddelek: Pomoč in nasveti | 4487 (2977) | MrStein |
» | Windows 10 Anniversary Update nared (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 97572 (83622) | Malajlo |
» | Windows 8.1 RT umaknjen zaradi težav, že popravljen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 45234 (41288) | Looooooka |
» | Izšel Chrome 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19413 (15623) | Tr0n |
» | Windows XP - problem??Oddelek: Operacijski sistemi | 2029 (1610) | tiktak |