Forum » Programiranje » [Visual C++ MFC] Spin control
[Visual C++ MFC] Spin control
davaman ::
Lep pozdrav...
imam en problem namreč kako v mfc-ju narediti da mi bo spin control štel od 0 do 20 in mi vrednosti vpisoval v edit control...za omejitev vem da je funkcija SetRange() ampak nikakor ne morem skombinirati da mi vrednosti vpisuje v edit control ter da mi ob kliku navzgor povečuje ob kliku navzdol pa zmanjšuje...
primer:
hvala za pomoč :D
imam en problem namreč kako v mfc-ju narediti da mi bo spin control štel od 0 do 20 in mi vrednosti vpisoval v edit control...za omejitev vem da je funkcija SetRange() ampak nikakor ne morem skombinirati da mi vrednosti vpisuje v edit control ter da mi ob kliku navzgor povečuje ob kliku navzdol pa zmanjšuje...
primer:
hvala za pomoč :D
- spremenil: Mavrik ()
Ericssony ::
Poglej si primere tukaj: http://www.functionx.com/visualc/contro...
offtopic: C# + WinForms/WPF bi bilo lažje
davaman ::
Poglej si primere tukaj: http://www.functionx.com/visualc/contro...
hja to vrjamem da bi blo lažje sam je zahtevano da naredim v mfc-ju :D drugač pa hvala anyway. bom probo neki spacat
roba87 ::
Mene pa zanima, kako spreminjati vrednost gradniku "Static text" ? Na njega ne gre narediti spremenljivke. Rad bi pa zapisal datum zagona aplikacije. Rad bi to storil na kakšen drugačen, bolj sprejemljiv način. V moje primeru sem naredil tako, da pač poiščem lokacijo v Formi in vpišem tja datum :
Hvala.
Label->Create(s, WS_CHILD | WS_VISIBLE, CRect(90, 430, 300, 450), this, 90210); // s je datum tipa string
Hvala.
c0dehunter ::
Mene pa zanima, kako spreminjati vrednost gradniku "Static text" ? Na njega ne gre narediti spremenljivke.
Spremeni ID staticu na karkoli, samo da ne bo IDC_STATIC, ker v tem primeru ne moreš prirediti spremenljivke.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c#] združitev scroll bara in panela ali podobnega gradnikaOddelek: Programiranje | 1663 (1427) | darkolord |
» | MFC, .NET ali kaj tretjega?Oddelek: Programiranje | 918 (688) | darkkk |
» | winform proti wpfOddelek: Programiranje | 1686 (1250) | norcuron |
» | Pomoč pr visual studioOddelek: Programiranje | 1681 (1026) | rustypac |
» | [c#]utripanje formeOddelek: Programiranje | 855 (760) | Ericssony |