Forum » Pomoč in nasveti » NERO mi para živce!
NERO mi para živce!
R0K ::
Od nevem kdaj že uporabljam Nerota. Nastavitev nism nikdar spreminjal zdej pa me neki zajebava. Določenih fajlov mi noče in noče snemat. Recimo 650MB velkega filma mi ne bo zapeku na en 700MB cd, pa če ga prosim na kolenih, poskušam s hitrostmi od 1-32x ampak ne gre..
Vedno mi ven vrže tole..
Prej se pa to ni nikdar dogajal..fora je pa v tem, da lohk zapečem en fajl k je velik 700MB gor BP, onega k je pa POD 700MB mi pa ni uspel še nobenga!
Vedno mi ven vrže tole..
Prej se pa to ni nikdar dogajal..fora je pa v tem, da lohk zapečem en fajl k je velik 700MB gor BP, onega k je pa POD 700MB mi pa ni uspel še nobenga!
Zoidberg ::
snemaj brez multissesionapol bi mogl delat. T se ti je neki s pekacam nardil k recimo men tud noce vec z 2x hitrostjo snemat kr od enkrat
R0K ::
Mam Ricoha model MP7320A in po čudežu sedaj deluje!
Resetiral sm rač. še enkrat probal brez Multisešna (k prej mi tut z izklopom njega ni ratal pečt) in lej lej! Dela.
Supr
Resetiral sm rač. še enkrat probal brez Multisešna (k prej mi tut z izklopom njega ni ratal pečt) in lej lej! Dela.
Supr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10021 (6345) | jastreb |
» | Snemanje filmov z Bin datotekoOddelek: Zvok in slika | 1671 (1419) | danielka84 |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5486 (4799) | wilecoyot |
» | V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5073 (4182) | Lime |
» | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4742 (3785) | sidney |